Přejít na obsah

Blokuje mi Karneval port 25?

Návštěvník tomus

Doporučené příspěvky

Někdy v listopadu 06 mi zčistajasna přestalo fungovat odesílání e-mailů z Outlooku. I když jsem s karnevalím internetem od počátku, v help centru mě ignorují a vůbec mi neodpovídají. Psal jsem dotazy přes formulář, včetně reklamace a nic. Volání z mobilu by bylo příliš drahé.

Vypadá to, že mám blokovaný port 25, nic přes něj neodešlu. Zjistil to můj kamarád, ale jak to řešit, už nevěděl. Za předchozí roky jsem si zvykl používat k různým účelům několik adres a je to značně nepohodlné, stále se k nim přihlašovat přes web. rozhraní. Včera jsem dostal pozvánku na gmail.com a vida, s tímto e-mailem pošta funguje. SMTP server gmailu totiž využívá jiný port.

Nesetkal jste se už někdo s tímto problémem? Netušíte, kde by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy jsem nespamoval, ale prý to může dělat nějaký trojan, nebo něco podobného, říkal kámoš... Provedl jsem tedy hloubkovou analýzu Nod32, projel PC nějakým antispyware, smazal, co se dalo, nainstaloval firewall. Poté jsem o tom napsal Karnevalu - dodnes mi neodepsali...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník MeTo

Mailem toho vetsinou moc nevyresis, a kdyz jo tak to hooooodne dlouho trva. Chce to tam zavolat. Sice to neni zadarmo, ale jinak problem nevyresis.

Odkaz ke komentáři

Napiš Karnevalu doporučeným dopisem reklamaci, na to ti musí odpovědět. A kdyby náhodou neodepsali, tak si můžeš stěžovat u ČTU, a potom odpoví na 100%.

To ti nefunguje odesílání pomocí jakého smtp serveru? Karnevaláckého?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník frank
Zkus napsat mail, odpovidaji celkem rychle.

Reklamuji prosincove blbnuti pocitadla, hlasil jsem to 31.12. pres formular, 7.1. urgoval mailem, pred par dny faxem a zadna odpoved.

Odkaz ke komentáři

To ti nefunguje odesílání pomocí jakého smtp serveru? Karnevaláckého?

Ne, nemůžu se spojit s jakýmkoliv smtp serverem přes port 25, tedy musí být blokovaný... Jiné porty jsou funkční.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...