Odesláno 13. února 2007 18 let Funguje to někomu tak,že zapnutím set-top boxu se automaticky zapne i TV?A jestli ano,tak čím je to způsobeno.Novější TV,nebo nějakým spec.propojením.Mám asi 5 let starý Panasonic,propojení dodaným scartem,ale nic se neděje.Chci si koupit LCD TV,ale nechce se mi zapínat a vypínat oba přístroje zvlášť. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 13. února 2007 18 let mam thomson televizi, tak 2 roky starou. Normalne se vypina a zapina spolecne se stb. pouzivam original kabel k stb. Podle me to je vlastnost televize. Napr. musim pustit tv prepnout na av a pak vypnout stb, pak uz se zapina.
Odesláno 13. února 2007 18 let Zapinani TV ze stanby (ci jeji prepnuti do AV modu) se provadi ridicim napetim ve SCARTu na pinu 8. Je mozne, ze ne vsechny SCART-SCART kabely jej maji zapojeny.
Odesláno 13. února 2007 18 let No, mě STB telku nezapne, ale zapne ji třeba video, takže...Nejsem z toho moudrej a neřeším to.
Odesláno 14. února 2007 18 let tak zkus prohodit na vstupu TV scart videa a STB, třeba to pak bude chodit a je to dáno funkčností TV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 14. února 2007 18 let Autor tak jsem vyzkoušel všechno možné,ale nic.asi to bude tou televizí. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2007 18 let Autor Panasonic TX-25MD1P 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. února 2007 18 let Záleží hlavně na TV. Měl jsem TV Thomson (2 typy) a obě se zapínaly se zapnutím VCR (ta první byla už z roku 1991 ) Teď mám Panasonic (TX29ASP1) a nezapíná se. Přepínání na AV funguje u obou vstupů, ale z pohotovostního stavu se nezapne. Škoda, zvyknul sem si na to u Thomsonů.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.