Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No nevím, myslím si, že u žádných Panasoniců tohle fungovat nebude, u Panasoniců toto funguje jen v případě, že má televize i připojené zařízení funkci Q-link. Podle mě tato funkce funguje jen při připojení výrobku stejné značky, ovšem oba dva musí podporovat funkci Q-link. (Což si myslím, že by to takto mělo fungovat i u jiných značek.)

Odesláno

Pokud vím tak spuštění TV ovlivňuje ne 8. ale 10. pin ve scart. Dělají mi to DVD-přehrávače, nejdřív Philips a teď rekordér Panasonic. Protože mě to rozčilovalo tak jsem tento PIN přelepil a přestalo to. Samozřejmě to musí podporovat TV a mít tento 10. pin zapojen a připraven telku zapnout. 8. jen přepíná obraz když už obě zařízení jedou. Případně přepíná na 16:9.

Odesláno

přesný popis zapojení je např. http://www.h-centrum.cz/firma/scart.html

ten pid 10 je pro datovou komunikaci mezi zařízeními, to zapínání u většiny TV bude spíše přez napětí na PIN 8 :shock:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
  • Autor

A funguje to i opačně?když zapnu TV spustí se i STB?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

ne.

• po měsících...
Odesláno
  • Autor

tak jsem zakoupil Philips-32PF9541-10 ale zapínání TV přes dálkač STB nejede.Nebude lepší obraz na tom LCD,když to zapojím v STB scartem a na LCD kabelem kompozitního videa(3 cinche)?.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Nejlepsi obraz dosahnes pres RGB, vsechno ostatni je horsi, pres cinche je to uplne nejhorsi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Řekl bych, že oba mluvíte o stejném připojení ikdyž každý pomocí jiného kabelu. Jeden přes scart a druhý pomocí cinch : viz

Komponentní vstup / výstup

Označuje přítomnost konektorů (vstup nebo výstup), pomocí kterých je možno realizovat komponentní spojení pro přenos videosignálu.

Komponentní vstup (spojení)

Nejjakostnější forma kabelového přenosu obrazové informace, kdy jsou jednotlivé složky obrazu RGB ( Red=červená, Green=zelená, Blue=modrá), někdy též YUV, přenášeny každá vlastním kabelem, ty jsou tedy tři, jeden pro červenou a další dva pro zelenou a modrou složku obrazu.

:lol:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague