Přejít na obsah

TZ: Karneval Media a UPC sjednocují internetové nabídky

Doporučené příspěvky

Taky mi prehodi tarif az 1.4. 12-teho dne v mesici mam stavajici zuctovaci obdobi. Naskoci mi jeste puvodni tarif a od 1.4. prejdu na novy. tech cca 18 dni se vyuctuje v pomerne castce. Je v tom trochu gulas a jsem zvedavej, kolikrat mi to zase vyuctujou :-)

Návštěvník Tukancheez

Tak ja to ani prechcani jako neberu, ale meli to alespon nekde uverejnit, takto hraji kapaanek nefeeer hru...nalakat na nabidku s tim, ze nekde jsem tu cetl, ze to do 3 dnu zapoji (tento thread nebo ten druhy), takze nevim zda to byla pravda, nebo jen reklamni trik ci lepe receno faama.

Kazdopadne pokud uz zapoji az k 1.4.2007, tak at rovnou zavedou upload booster k dispozici a zvednou FUP na 256/128 (klidne i toto by bylo to minimum, ktere bych snesl po prekroceni limitu (ackoliv mne se to casto nestava)

Chcete se pobavit? Tohle fórum jsem si pořádně pročet a vědom si odpovědí, které dostanu, jsem zavolal na "zelenou" infolinku:

Jaké bylo ovšem moje překvapení při odpovědích na moje otázky...

Dotaz č.1: Je datový limit 60GB počítán pro každý směr zvlášť?

Odpověď: NE, je to počítáno dohromady (uvedl jsem příklad: 30GB download + 30GB upload = vyčerpaný limit - to mi bylo potvrzeno)

Dotaz č.2: Budu platit dále 70,- Kč měsíčně za pevnou IP?

Odpověď: ANO

Dotaz č.3: Zůstane mi stejná IP adresa?

Odpověď: NEVÍM - musel bych zjistit u techniků, ale myslím, že ano. :?

Dotaz č.4: Platí pro mě akce "4 měsíce za polovinu"?

Odpověď: NE, jen pro nové zákazníky

Dotaz č.5: Od kdy mi službu převedete?

Odpověď: Vždy od prvního v měsíci (změním během března - změna od 1. dubna)

Podle příspěvků ve fóru měli být odpovědi 1 a 2 poněkud jiné! :evil:

Odpovědi 4 a 5 jsem očekával. :wink:

Buďto si z nás dělají srandu ti co sem píší do fóra a nebo KARNEVAL...

Co vy na to?! :evil::evil::evil:

Návštěvník havros

Je možné si navýšit objem dat po omezení rychlosti na 64/64 kbps?

Ne po překročení datových limitů a omezení rychlosti na 64/64 kbps již nelze navýšit objem dat.

Je možné si navýšit objem dat po omezení rychlosti na 256/64kbps? - Platí pouze pro stávající zákazníky tarifů TURBO nabízené do 28.2.2007

Ano, po omezení rychlosti je možné si objednat další objem dat, který je zpoplatněn 5 GB za 300 Kč, případně 10 GB za 450 Kč.

----------------------------------------------

Je možné si u jednotlivých internetových tarifu od Karnevalu objednat více než jednu statickou IP adresu?

Ano, u tarifů Plus a Extreme si můžete objednat až 3 statické IP adresy, u tarifu Professional si můžete objednat až 4 statické IP adresy.

Informace pro tarify TURBO nabízené do 28.2.2007

Bohužel, tarify TURBO jsou koncipovány pro domácnosti a je umožněno objednání pouze jedné statické IP adresy

----------------------------------------------

Mohu připojit dva a více počítačů?

Ano, u tarifů Plus a Extreme můžete připojit 3 osobní počítače, u tarifu Professional můžete připojit 5 osobních počítačů

Informace ke starým tarifům TURBO nabízeným do 28.2.2007

Samozřejmě, u tarifů TURBO 3M, TURBO 5M a TURBO 7M lze toto propojení vyřešit následujícími způsoby:

a) připojením jednoho PC pomocí ethernetového kabelu s RJ-45. Druhý počítač propojit přes USB rozhraní v kabelovém modemu.

b) připojením rozbočovače (switche) přímo do kabelového modemu a poté napojit počítače přes ethernetový kabel s RJ-45. Switch signál rozbočí, a každý počítač musí mít námi vygenerovanou IP adresu.

c) připojením směrovače (routeru) za kabelový modem a poté napojit počítače přes ethernetový kabel s RJ-45. Router na rozdíl od Switche vygeneruje každému počítači vlastní IP adresu, nezávislou na naší síti. U tarifu TURBO 1M je tedy pomocí routeru možné zapojit více počítačů.

Každý zákazník využívající těchto tarifů má nárok na 2 dynamické IP adresy, které jsou v ceně, což znamená, že může zdarma připojit 2 osobní počítače. V případě požadavku na připojení více PC je možno přikoupit další dynamickou IP adresu. U tarifu TURBO 1M je možné mít pouze jednu dynamickou adresu a přímo s modemem tak lze propojit pouze jeden počítač.

To já samozřejmě vím... viz. předposlední řádek mého příspěvku... :)

Vidím, že reagujete pane PinguiN celkem rychle, tak co kdyby jste vyvrátil případné fámy v tomto fóru. O nic jiného mi nejde. Jeden tvrdí to a druhý zas ono... :evil:

Např. datové limity nejsou ve FUPu jasně napsané! (tak jak původně byly) :x

Co vy na to pane PinguiN z KARNEVALu? (resp. UPC) :twisted:

kedaRik

Datove limity - nemas to sice nikde presne uvedene ale realita je ze jsou zvlast. Viz muj.karneval.cz ukazuje:

Tarif: Classic

Přístupová rychlost: 4096 / 512 kbps

Datový limit FUP: 60GB / 60GB

Návštěvník pinguin
To já samozřejmě vím... viz. předposlední řádek mého příspěvku... :)

Vidím, že reagujete pane PinguiN celkem rychle, tak co kdyby jste vyvrátil případné fámy v tomto fóru. O nic jiného mi nejde. Jeden tvrdí to a druhý zas ono... :evil:

Např. datové limity nejsou ve FUPu jasně napsané! (tak jak původně byly) :x

Co vy na to pane PinguiN z KARNEVALu? (resp. UPC) :twisted:

kedaRik

ja tady famy nerozsiruju, jenom jsem pastoval text ze zacatku techto stranek. Ze to je neoficielni forum.

Jojo, bejt z karnevalu to by bylo hej.. Internet gratis, kabelovka...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...