Přejít na obsah

TZ: Karneval Media a UPC sjednocují internetové nabídky

Doporučené příspěvky

Tak hošani a hošanky! Mám turbo 1M a chci EASY.Příslušnou objednávku on-line na stránkách Karnevalu jsem vyplnil, vše řádně.No a co se nestalo! NIC!!! Jen mi asi za 2 dny přišel mail, že tu objednávku registrují, a ještě pro kontrolu tam mrskli všechny ty údaje (požadavky) který jsem tam dal.Teď už to jsou skoro 4 týdny !!!! co mi tedy mění tak lehce a bezproblémově tarif ! Fakt, kdo ví o lepší alternativě než Karneval, ať mi to sem poradí.To jejich věčný nicnedělání mě už dost sere.Horor byl už když jsem podeposoval první smlouvu, aby vůbec sem jejich obch. zástupce přijel. A to jsem z Teplic.Jsou fakt pod úroveň! :x [/b]

Doporucuju zavolat na zakaznickou linku - ja jim zavolal ve ctvrtek kolem 13-te hodiny, ze chci zmenit T2000 na Light, a druhy den v 7 rano uz to bylo.

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Návštěvník perverez

Tak nakonec stacilo do Karnevalu zavolat, pockat si 10 minut na operatora a zmena tarifu bude vyrizena do konce tydne. Bylo mi dokonce receno, ze pres kontaktni formular na jejich webu trva vsechno velmi dlouho.

Návštěvník Worm

Taky jsem dal na zdejší rady a použil konaktní formulář. Čekal jsem na změnu dva týdny a nic, nakonec jsem zavolal na infolinku, kde samozřejmě nic nevěděli, a během dvou dnů bylo hotovo.

Návštěvník dave67
Taky jsem dal na zdejší rady a použil konaktní formulář. Čekal jsem na změnu dva týdny a nic, nakonec jsem zavolal na infolinku, kde samozřejmě nic nevěděli, a během dvou dnů bylo hotovo.

Tak tak, formulare nepouzivat!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...