Přejít na obsah

TZ: Karneval Media a UPC sjednocují internetové nabídky

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bool

Infolinka: (už jsem to tu psal)

Dotaz: Je datový limit 60GB počítán pro každý směr zvlášť?

Odpověď: NE, je to počítáno dohromady (uvedl jsem příklad: 30GB download + 30GB upload = vyčerpaný limit - to mi bylo potvrzeno)

Tak to je v p..deli. Kdyby se to počítalo zvlášť, tak bych o tom možná uvažoval. Ale takhle na to kašlu. Nebudu riskovat že mě net pojede půl měsíce rychlostí 64 kb/s. :(

Návštěvník dmnc

Technologicky nedochází ke sčítání staženych v doprednem a zpetnem smeru a to plati u site Karneval, coz tedy znamena, ze se jedna o stejny princip, jako platil u predchozich tarifů Turbo. U Karnevalu je to tak 100%, takze bych byl rad, kdyby se zanechalo techto spekulaci ohledne toho, jak to vlastne je. Je mozne, ze si to UPC sefuje u sebe na siti jinak, nas Karneval vsak NE! Tzn. vse zustava pri starem.

Návštěvník Katoda

No nejlepší by bylo, kdyby v tom nedělaly hokej operátorky na infolince. To je sice pěkné, že ty tady řekneš že to je tak, ale co z toho, když ti pak na Infolince řeknou, že to je obráceně. Je to prostě bordel. Jako čím máš argumentovat? Oficiálním mailem, které ti poslalo Zákaznické centrum nebo příspěvkem nějakého dmnc z neoficiálního diskuzního fora?

Posledni dobou mi nejde posta odesilat

Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je info@xxxxx.cz. Předmět 'Re: Nové jídeláky !! :eR', Účet: 'pop3.volny.cz', Server: 'mail.karneval.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '450 Error: too many recipients from 84.242.91.137', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 450, Číslo chyby: 0x800CCC79

/*Pop@y/

Návštěvník Gorm

A to je prave to. Podle UPC to ma byt dohromady. To ze (mozna z lenosti) jen nastavili Karnevalacky limity z 20G na 60G (a proto se to pocita zvlast), neznamena to vsak, ze to tak zustane. "Oficialne" to ma byt dohromady takze az to predelaji (treba za mesic) na tento system i u Karnevalackych linek tak se nedivte. Stezovat si na snizeni FUPu nebudete moct, protoze oddelene pocitani down/up neni nikde u UPC napsano.

Návštěvník Kema

Já volal kvůli tomuto datovému limitu na objednávací službu na čísle 800 700 222 a probral jsem to se slečnou důkladně. Ta tvrdí že si je naprosto jistá že se jedná o limity počítané zvlášť, tedy 10/10 a podobně.

Já jí věřím, neboť jsem jí dost "trápil" otázkama, abych se ubezpečil že to tak je.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...