Odesláno 1. července 2008 16 let Me ta posta uz nejde v Ostrave 72 hodin, neverim, ze se tim vubec nekdo zabyva ...
Odesláno 1. července 2008 16 let Co to je kura, at ten mail nahodej !!! Ostrava - uz 3 dny mimo provoz
Odesláno 1. července 2008 16 let Tak uz hodinu bezi a vypada stable Je ted trochu pomalejsi a bude jeste par hodin trvat nez dojdou vsechny maily co jsou ve fronte ...
Odesláno 2. července 2008 16 let Po tom nahozeni mail serveru karnevalu, me zacal chodit spam, predtim nic a ted prijde kazdou chvily neco. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2008 16 let Po tom nahozeni mail serveru karnevalu, me zacal chodit spam, predtim nic a ted prijde kazdou chvily neco. Mě ten spam začal chodit ve zvýšené míře asi tak před třemi týdny, tedy už předtím výpadkem. Jakoby vypli všechny filtry.
Odesláno 2. července 2008 16 let Dalsi problem je ted v tom ze jsem mel na mailu Karnevalu nasteveno preposilani kopie zpravy na mobil, ted kvuly spamu jsem to chtel deaktovovat a koukam ze tam nic nastaveno neni, ale na mobil to pritom stale chodi. Panove z UPC udelejte v tom prosim poradek Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2008 16 let Mozna je to tak lespi, apon nebude chodit spam. Tento ucet mam stejne pouze na informace od UPC, ktere nyni chodi i na na mail od UPC, takze tuto schranku vpodstate timto odepisuju. Mozna je to i zamer UPC, protoze tam zmizela i sekce Internet Ale chudak kdo ji ma jako hlavni mail. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.