Odesláno 2. července 2008 16 let Nejsem si jistý, že jedem... Přeposílání, které jsem měl nastaveno zmizelo a pokaždé, když je nastavím, tak zase není... zkušebně jsem si z jiných adres poslal kontrolní maily na @karneval.cz, dosud nedorazil ani jeden... zkusil jsem taky obráceně mail odeslat a ač to napsalo hlášku, že mail by úspěšně odeslán, tak zatím na příslušnou adresu taky nedošel... Takže nejedem a jsme stále down.
Odesláno 2. července 2008 16 let Potvrzuju, poslal jsem na @karneval.cz dva maily a nedorazil ani jeden. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2008 16 let Kdyby jen e-mail, ale hluchotou zejí i stránky home.karneval.cz, kdy se lidé nedostanou na jejich obsah. K datům přímo ano, to však za použití přístupu k FTP serveru.
Odesláno 2. července 2008 16 let Potvrzuju, poslal jsem na @karneval.cz dva maily a nedorazil ani jeden. Prijde to, ale asi tak az po 8mi hodinach. 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice
Odesláno 3. července 2008 16 let Ten spam co zacal chodit z karnevalovskyho mailu je nejakej divnej, uplne vsechny zpravy obsahuji v odesilately MAILER-DAEMON, takze pocitam ze u toho serveru je neco spatne nastaveny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. července 2008 16 let Že by bouncery? Tzn. například ty, které generuje mailový server při nedosažitelnosti vzdáleného přijímatele, případně neexistující schránky na straně mailového serveru UPC?
Odesláno 4. července 2008 16 let Spis nekdo zaspamoval pod tvym emailem a tobe dosly nedorucitelne emaily.
Odesláno 5. července 2008 16 let Jo hned potom co doslo naprave vypadku serveru, trochu velka nahoda. Ted uz se ale zda byt klid. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. července 2008 16 let Tak dnes opet nefunkcni home.karneval.... Nemate nekdo info, kdy to hodlaji konecne dat do kupy?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.