Odesláno 8. března 2007 18 let Zaznamenal jsem nový SW pro STB Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 8. března 2007 18 let Potvrzuji. Hned na první pohled, co jsem si všiml, tak ve status baru ikona aktuálního rezimu (14:3, 16:9, aj.).
Odesláno 10. března 2007 18 let já jsem z UL a už mi to nainstalovat šlo ta nová verze.. Jen teda nevim co kromě tý ikonky na formát obrazu se změnilo...
Odesláno 10. března 2007 18 let Pokud se nezapne automatická aktualizace softwaru tak to jde zapnout i manuálně. V menu položka "systémové informace" -- "Aktualizace S\W"
Odesláno 10. března 2007 18 let To automatické spuštění nahrávání SW pustí až to někdo z vedení rozhodne, že už ano. Teď nejspíše testovali jestli to běhá . Minule to bylo stejné: http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=922 taky nejdříve testovali a pak pustili. Je zajímavé, že mám teď v STB verzi 1.22 - to jako přeskočili dvě verze z verze 1.19? Co jsem si ještě všiml, tak už se po zapnutí STB nezobrazuje logo Karnevalu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 10. března 2007 18 let Co jsem si ještě všiml, tak už se po zapnutí STB nezobrazuje logo Karnevalu OT: PL bude mit radost, se mu to bude lip prodavat
Odesláno 16. března 2007 18 let Ještě opravili zobrazování textů - často text v EPG nenavazoval a bývalo šopatné zobrazování diakritiky. Ale zásadní věci jako je objevování se a opětné mizení programu v EPG, pomalé odezvy na DO, občasné zatuhávání celého STB, ty už asi vzdali. PP
Odesláno 23. března 2007 18 let Potřebuji poradit, aktualizoval jsem si verzi SW a teď se mi při přehrávání rádia vypíná obraz, všechno zmizí a na TV je tma Chtěl bych vrátit tu původní verzi, protože mi vyhovovala víc. Teť mám V1.22 (Mar 6 2007) Zkoušel jsem dát Systémové informace - Tovární nastavení, ale nejde to. Nevíte jak to udělat
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.