Odesláno 21. listopadu 2007 17 let Pokud to pise Probiha aktualize, tak doslo k nejake zmene v multiplexu (napr. zmena nazvu TV stanice, prirdani dalsiho kanalu atd.) a STB zaktualizuje data, problem je kdyz to onehda takto 2x behem dvou dni zmenily nazvy stanic na vsech multiplexech a pak to aktualizovalo po prepnuti na kazdy mux. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. března 2008 17 let Tak prave se mi updatl STB na novou verzi sw V1.09... Zatim sem si vsiml ze se programy nejak rychleji prepinaji, aspon se mi zda
Odesláno 4. března 2008 17 let Tak prave se mi updatl STB na novou verzi sw V1.09... Zatim sem si vsiml ze se programy nejak rychleji prepinaji, aspon se mi zda Jaký typ STB? Už jsou v oběhu tři.
Odesláno 4. března 2008 17 let Jj potvrzuju, taky už tam mám stáhlou tuto verzi, ani jsem o tom nevěděl. Verze 1.09 je z 14.2.2008.
Odesláno 4. března 2008 17 let Novy FW vysel ve verzi 1.09 pro CV-5000 iL a 1.25 pro CV-5000. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. března 2008 17 let Tak po provedení aktualizace jsem zaznamenal tyto změny: 1. Po zvolení jazykové verze a následném přepnutí na jiný kanál je po vrácení zpět zvolena ta poslední vybraná verze (ať už čeština nebo angličtina). Předtím to skákalo vždy na jazyk zvolený v menu a např. u HBO na AC3, pokud bylo v menu zvoleno používat dolby digital. 2. AC3 u HBO opět nefunguje 3. U názvů jazyků (jako CZ nebo ENG) je text velkými písmeny Jinak nic jiného (změna k lepšímu) neregistruji.....
Odesláno 11. března 2008 17 let Další změnou po instalaci nového softwaru je zvuk ac3 u hudebního kanálu VH1. Ovšem stejně jako u HBO nefunguje. Jestli to nebude tím přidáním HD kanálů....
Odesláno 11. března 2008 17 let To AC3 novym FW nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. března 2008 17 let Jsem si u nového SW všiml, že při režimu Rádio u stanice FUN ONE STATION nenaskočí šetřič obrazovky. Jinak vše funguje tak jak má.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.