Návštěvník Odesláno 5. dubna 2007 Sdílet Odesláno 5. dubna 2007 hmm tak jsem k objednávce přechodu z Turbo na Light připojil dotaz na službu "dvojnásobný upload", jestli ji karneval bude nabízet stejně jako upc a dnes došel mail: "Vážený kliente, potvrzujeme přijetí Vašeho e-mailu na změnu tarifu na Light, u kterého je "dvojnásobný uploud". Tarif Light bude platný od 2.5.2007. V případě dotazů nás kontaktujte na níže uvedených číslech či pomocí formuláře na našich stránkách www.karneval.cz" . . . že já se na něco vůbec ptal, mno alespoň že tu změnu provedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. dubna 2007 Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 na takový otázky asi odpovídaj jiný lidi, pokud vůbec někdo.. taky mohli dojít přes chodbu do kanceláře a zeptat se někoho Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 7. dubna 2007 Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Ve stredu sem poslal zmenu tarifu a zatim nic, mate zkusenosti do kdy to zmenijou? Prisel mi jen meil s potvrzenim 'objednavky'... Dik BTW kdyz objednam tv EXTRA a nevyberu zadnej balik tak co budu mit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 .... BTW kdyz objednam tv EXTRA a nevyberu zadnej balik tak co budu mit? V analogové nabídce budeš mít Komplet a v digitální Standard s balíčky Darvin, Relax a Sport Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2007 Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 ehm, tak 10. dubna sem proved zmenu tarifu pres online formular, prisel mi mail Vážený kliente, potvrzujeme přijetí vaší online objednávky. Váš požadavek bude vyřízen v nejkratším možném termínu. 13. dubna mi prisel mail, a byla to odpoved na dotaz ktery sem jim posilal 29.brezna. dneska mame 17.dubna, to se asi zmeny nedockam co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doctor Odesláno 17. dubna 2007 Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Já jim psala přes formulář 11. dubna a dneska mi odepsali že mně do tří dnů tarif změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník esquire Odesláno 18. dubna 2007 Sdílet Odesláno 18. dubna 2007 (upraveno) Objednával jsem si změnu přes objednávací formulář z Turbo 2000 na Light 9.4. a dodnes nic. Tak jsem dnes volal na infolinku a operátor mi řekl, že vidí, že mám i statickou IP adresu, o kterou bych změnou tarifu přišel a k Light se prý dokoupit nedá, takže bych měl jen dynamickou, tak jsem od toho ustoupil. Ale podle informací z PDF je možné dokoupit k Light statickou IP adresu ne?? Upraveno 18. dubna 2007 uživatelem esquire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 18. dubna 2007 Sdílet Odesláno 18. dubna 2007 Ty exoti tam nevědí, co mluví, měli by je vyměnit! jde to, cena je stejná jako u bývalých tarifů, jen jde o to, že ti jí nedají navíc, nýbrž ti z té plovoucí udělají statickou. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 19. dubna 2007 Sdílet Odesláno 19. dubna 2007 esquire : heh to ti rekli slusnou blbost zmenil sem na light se statickou IP uplne v pohode. (je to teda ale pak ta jedina co mas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2007 Sdílet Odesláno 19. dubna 2007 Muzu s radosti potvrdit ze tento router (TP-LINK TL-R402M) je naprosto bez problemu... mam a nem pichli 3 PC stacilo router vybalit z krabicky, zapojit kabliky a pripojit ho k modemu od karnevalu a fakci.... ani sem memusel nic instalovat\nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.