Odesláno 23. března 2007 18 let Caues, ted jsem se dozvedel, ze nam dneska volal nejaky technik, ze pry prijde v nedeli vymenit kabelovy modem (mame Motorolu). Vite o teto akci neco ? Na infolinku se uz ted nedovolam, tak se ptam tady. Diky
Odesláno 23. března 2007 18 let v praze karneval meni modemy, co neumej eurodocsis. Asi planuji prechod na novou verzi.
Odesláno 23. března 2007 18 let Mě ho měnily před 14 dny. Sice je hnusnejší než ten předchozí, ale jde zase přidělat na zeď
Odesláno 24. března 2007 18 let Než založíš nové téma, měl by ses tu porozhlédnout. http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.ph ... ht=atlanta 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 24. března 2007 18 let pokud modem nevymenite od 1.4. koncite meni kodovani na siti za 240 sekund je po vymene a jeden Vas podpis, starou krabici od modemu , vytahovat nemusite
Odesláno 24. března 2007 18 let "Mění kódování" není ten správný výraz. Spíše dojde ke změne verze standardu EuroDocsis na vyšší. (viz. post PinguiN)
Odesláno 24. března 2007 18 let To ona: Jak píše PinguiN, ty Motoroly, které nemají E, nepodporují standard EuroDocsis, ale pouze Docsis, proto je třeba vyměnit modem za "E-čkovej".
Odesláno 25. března 2007 18 let OK, diky vsem za info. Hm, tak vymena je jiz za mnou, misto stare bile motoroly jsem dostal motorolu s "E". To Ritchie, nez zacnes prudit, napocitej si do 3. Me zajima duvod proc tomu tak je a zda je to skutecne akce Karnevalu a ne nejakeho "vycuranka".
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.