Odesláno 26. března 2007 18 let Ahoj, mam 2 PC,ktere jsou pripejny na Karneval net pres switch(je to pouze switch nic vic neumi). Pocitace dostavaji pres DHCP karnevalu IP adresy: 89.102.106.xxx 89.103.45.xxx Poradil by mi nekdo jak nastavit v XP pro oba pocitace,aby si navzajem mohli vymenovat/sdilet,pristupovat na data v mistni siti a ne pres net? Skousel jsem nastavit sdileni,ale nefunguje to.Pocitace se navzajem nevidi.Je mi jasne,ze je to kvuli jinemu segmentu site na obou pocitacich.Zkousel jsem obema pocitacum pridelit jeste dalsi IP adresu v XP (alternativni konfigurace pod TCP/IP nastaveni),ale nefungovalo to taky.treba jsem to spatne zadal....nevim:-(,rad bych si nechal poradit. Jsem spise laik v sitich,tak dekuji za podrobnejsi instrukce a sorry,ze jsem takova lama:-) Diky moc predem DEV007
Odesláno 26. března 2007 18 let Uz se to tu resilo, prohledej forum. ....kazdemu PC se prideli dalsi IP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. března 2007 18 let ja vim,ze se ma hledat,ale jak jsem psal v sitich jsem laik a prohledal jsem clanky az po stranku 5,ale nejak jsme to spise nepochopil. Byl by prosim nekdo sdilnejsi a poradil/presne napsal co mam udelat abych mohl sdilet adresare mezi 2 pocitaci.Podrobnejsi navod/nastaveni bych velmi ocenil. Diky moc predem.
Odesláno 27. března 2007 18 let tady najdeš postup http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?p=13443#13443
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.