Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Petr Langer
Me net funguje, ale v tom profilu na home.karneval.cz mi taky vse zmizelo. (zmena tarifu uz byla davno provedena)

To mě taky první 3. dny zmizelo a zároveň po ty 3. dny nefungovala druhá pevná IP - musel jsem se přepnout na první dynamickou IP přes router co mám doma.

A teď o víkendu zase chvilu fungovalo chvíli nefugovalo nastavení na home.karneval.cz a zase nejela celej víkend pevná IP a občas blbla i první dynamická IP. By mě zajímalo co s tím dělají že to tak blbne. doufám že dneska už to spraví.

Návštěvník KUFI

Tohle mi dneska prislo od Karnevalu:

Hezký den,

Vážený p. Satan, na základě Vašeho požadavku na změnu inet tarifu Vám byl

váš satávající tarif Turbo 4000+ změněn na žádaný tarif Extreme. Změna

proběhne od 26.4.07 do 3 prac. dní. Děkuji za pochopení.

Tak snad do konce tejdne pofrcim uz 12Mb.

Návštěvník KUFI

No vyborne. Tak uz sosam 1,5MB/s a odesilam 140kB. To sem necekal ze to pude uz dneska. A problemy s pingama se tentokrat taky nekonali (9ms na seznam). Musim Karneval tudiz pochvalit. Nebo UPC? Ale dyk to je jedno, hlavne ze to jede jak to jede :D Ale uz bych docela bral 1Gb linky jako maji v Koreji...

Návštěvník Petr Langer
Petr Langer kolik mas ted teda tech IP? a jaky

mám jednu statickou placenou IP vázanou na MAC adresu síťovky, kterou si nastavím na home.karneval.cz, tu používám přes switch na svoje stolní PC a pak jestě druhou dynamickou tu používám na wifi router přes který je bezdrátově připojeno 2.PC a notebook.

Takže když to shrnu tak mám 2. nezávislé IP (1.statická+1. dynamická) a pokud nepočítám ty 3 dny po přechodu na tarif a víkendový výpadky, tak fungují obě naprosto bez problémů.

Kdysi tady někdo spekuloval že pokud si zakoupí pevnou IP, tak se mu ustálí pouze ta dynamická a má stále jen jednu - tohle není pravda, k dynamické přibyde druhá pevná, sám to tak mám.

• po 4 týdnech...
(furt mam Turbo2000 se slevou 200kc, kterou me ted nikdo neda)

Pořiď si 3Mbit za 199,- měsíčně. Sice je v ceníku za 475, ale když řekneš že je to moc, nabídnou to levněji. Jsou to prostě zmrdi, zkoušejí co kdo snese.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...