Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Chtěl bych tu jejich "telefonii" vypovědět, nevíte, je na to nějaký formulář, nebo stačí poslat dopis, že telefonii vypovídám a ID zákazníka?

Přes klientskou linku to asi nekde co?

Budou mi pak měnit modem? za nějaký bez tel.?

Jo a ještě, nevíte, zda berou telefon? Mám to zřízené ještě z doby testování, dali mi ho za korunu, ale nevim zda půjčili, či dali. Orig. smluvu neůžu najít

Moc díky

Odesláno

aho o tom formulari vim, ale naposledy, co jsem se prostrednictvim nej na neco ptal, tak se ozvali po mesici. Tak dlouho se mi cekat nechce :)

Odesláno

tak telefon... :wink:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

A můžete mi prosím říct na jaké telefonní číslo mám volat? Trvá to vždy hrozně dlouho, aby se člověk dovolal a neúčtovali to. A ještě jeden dotaz- když mám balíček Freetime + Easy + Mini za zvýhodněnou cenu, můžou mi po výpovědi telefonu zdražit zbývající služby? Nevím jestli u smlouvy byl nějaký závazek, ale 12 měsíců už to budu mít určitě. Díky.

• po měsíci...
Odesláno

Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)

• po měsících...
Odesláno

Pokud mas neco v balicku a vypovidas hlasovou sluzbu, automaticky prichazis o cenovou vyhodu. Pozor bude i zdrazovani internetu, to se ale lidi jako si ty (co to maj v baliku) nedotkne. Jinak vypoved jedine pisemne na P.O.BOX 32, Praha 3-Žižkov a je 35vypovedni lhuta (viz. Obchodni podminky)

• Po roku...
Odesláno

Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky.

Já jsem rušil telefon asi před rokem a přístroj se mi válí pořád ve skříni. :)

Odesláno

Ted uz to funguje pres kontaktni formular. Reakcni dobu vylepsili, ozvali se hned 2-3 den, presne si to nepamatuji.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague