Odesláno 30. března 2007 18 let Chtěl bych tu jejich "telefonii" vypovědět, nevíte, je na to nějaký formulář, nebo stačí poslat dopis, že telefonii vypovídám a ID zákazníka? Přes klientskou linku to asi nekde co? Budou mi pak měnit modem? za nějaký bez tel.? Jo a ještě, nevíte, zda berou telefon? Mám to zřízené ještě z doby testování, dali mi ho za korunu, ale nevim zda půjčili, či dali. Orig. smluvu neůžu najít Moc díky
Odesláno 30. března 2007 18 let http://karneval.cz/dotaznik.aspx telefonicky to de taky, je potřeba jim sdělit číslo klienta. - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. března 2007 18 let aho o tom formulari vim, ale naposledy, co jsem se prostrednictvim nej na neco ptal, tak se ozvali po mesici. Tak dlouho se mi cekat nechce
Odesláno 2. října 2007 17 let A můžete mi prosím říct na jaké telefonní číslo mám volat? Trvá to vždy hrozně dlouho, aby se člověk dovolal a neúčtovali to. A ještě jeden dotaz- když mám balíček Freetime + Easy + Mini za zvýhodněnou cenu, můžou mi po výpovědi telefonu zdražit zbývající služby? Nevím jestli u smlouvy byl nějaký závazek, ale 12 měsíců už to budu mít určitě. Díky.
Odesláno 29. listopadu 2007 17 let Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)
Odesláno 29. ledna 2008 17 let Pokud mas neco v balicku a vypovidas hlasovou sluzbu, automaticky prichazis o cenovou vyhodu. Pozor bude i zdrazovani internetu, to se ale lidi jako si ty (co to maj v baliku) nedotkne. Jinak vypoved jedine pisemne na P.O.BOX 32, Praha 3-Žižkov a je 35vypovedni lhuta (viz. Obchodni podminky)
Odesláno 15. března 2009 16 let Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky.
Odesláno 23. března 2009 16 let Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky. Já jsem rušil telefon asi před rokem a přístroj se mi válí pořád ve skříni.
Odesláno 26. března 2009 16 let Ted uz to funguje pres kontaktni formular. Reakcni dobu vylepsili, ozvali se hned 2-3 den, presne si to nepamatuji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.