Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Chtěl bych tu jejich "telefonii" vypovědět, nevíte, je na to nějaký formulář, nebo stačí poslat dopis, že telefonii vypovídám a ID zákazníka?

Přes klientskou linku to asi nekde co?

Budou mi pak měnit modem? za nějaký bez tel.?

Jo a ještě, nevíte, zda berou telefon? Mám to zřízené ještě z doby testování, dali mi ho za korunu, ale nevim zda půjčili, či dali. Orig. smluvu neůžu najít

Moc díky

Odesláno

aho o tom formulari vim, ale naposledy, co jsem se prostrednictvim nej na neco ptal, tak se ozvali po mesici. Tak dlouho se mi cekat nechce :)

• po měsících...
Odesláno

A můžete mi prosím říct na jaké telefonní číslo mám volat? Trvá to vždy hrozně dlouho, aby se člověk dovolal a neúčtovali to. A ještě jeden dotaz- když mám balíček Freetime + Easy + Mini za zvýhodněnou cenu, můžou mi po výpovědi telefonu zdražit zbývající služby? Nevím jestli u smlouvy byl nějaký závazek, ale 12 měsíců už to budu mít určitě. Díky.

• po měsíci...
Odesláno

Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)

• po měsících...
Odesláno

Pokud mas neco v balicku a vypovidas hlasovou sluzbu, automaticky prichazis o cenovou vyhodu. Pozor bude i zdrazovani internetu, to se ale lidi jako si ty (co to maj v baliku) nedotkne. Jinak vypoved jedine pisemne na P.O.BOX 32, Praha 3-Žižkov a je 35vypovedni lhuta (viz. Obchodni podminky)

• Po roku...
Odesláno

Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Měl bych dotaz... když vypovím službu UPC Freetime(měl jsem ji téměř 2 roky), zůstane mi ten telefon(aparát), nebo si ho zase vezmou zpět? Díky.

Já jsem rušil telefon asi před rokem a přístroj se mi válí pořád ve skříni. :)

Odesláno

Ted uz to funguje pres kontaktni formular. Reakcni dobu vylepsili, ozvali se hned 2-3 den, presne si to nepamatuji.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague