Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,uvažuji o digitální tv od karnevalu a zajímalo by mě,jestli stb Handan propustí do tv teletext chci ho číst přes tv ,tam mám paměť na 2000 stran.

Odesláno

Propusti, ale nemusis mit strach i STB mam velkou pamet, bezproblemu pojme vsechny stranky.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

nejenom propustí, stb handan zpracuje teletext sám (ovládací tlačítka máš na dálkovým ovládání)

co se ale týče propouštění, tak si nejsem tak jistej (tv, u které mám settopbox teletext nemá), ale vzhledem k tomu, že signál jde přes scart a v televizi mám vyřazený veškerý menu, tak pochybuju, že by mohl jít teletext, když se nedostanu ani k nastavení jasu (dostal bych se k nemu snad jen, kdybych mackal tlacitka po pameti)... ted mi dochazi, ze je skoro blbost, aby ti sel teletext pres ovladani televize, kdyz de signal vyhradne pres scart, takze pokud mas na tv nejaky specialni funkce pro teletext, tak se jich asi budes muset vzdat nebo si kvuli teletextu prepnout na analog

Odesláno
Zdravím,uvažuji o digitální tv od karnevalu a zajímalo by mě,jestli stb Handan propustí do tv teletext chci ho číst přes tv ,tam mám paměť na 2000 stran.

Teletext funguje normálně, nedej na zprávy nade mnou. Můžeš používat tlačítka na TV ovladači a jet TXT tak, jak jsi zvyklej. Nnebo můžeš teletext přepnout na STB a používat tlačítka na ovladači k němu. Podle mýho subjektivního názoru má ale teletext přes STB ošklivější font a proto ho nepoužívám.

Odesláno

Mě asi normálně nefunguje(nebo nevím jak na to),ale když stránka má podstránku-např.3/3,tak mě se objevuje pořád dokola 1/3 a dál to nejede.Neví někdo co s tím?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Podstránky se přepínají pomocí tlačítek "P+" a "P-" (jsou vedle číslice 0)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak nevím,ale mě takové přepínání nefunguje.Pořád je to na např.1/3 stránky.Porádí mi někdo co s tím.Bez zobrazování podstránek je teletext u STB nepoužitelný.Dík

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Opravdu nikdo neví co s tím?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Už jsem ti to psal:

např TXT ČT2 stránka 756 má 3 podstánky.

Další podstránka se volí pomocí P+ (nahoru 1/3 na 2/3 atd) P- (dolu 1/3 na 3/3 atd)

pokud ti na TV naskočí stránka 757 nebo 755 tak mačkáš tlačítko CH+ nebo CH- (jsou uprostřed DO nad a pod tlačítkem OK

Takže ještě jednou a naposled :P :

PODSTRÁNKY SE PŘEPÍNAJÍ TLAČÍTKY P+ a P- . jsou to ta tlačítka vpravo a vlevo od číslice 0 (NULA)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Omlouvám se,moje chyba.Nevěděl jsem(a ty jsi to neuvedl)že musím počkat,až se to celé ještě jednou načte.Ale funguje to,byla to moje zbrklost(nebo spíš nedostatek času).Dík

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague