Návštěvník WVJ Odesláno 6. dubna 2007 Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Tohle mi dneska přišlo. Vážený zákazníku, v noci ze středy 11.4. na čtvrtek 12.4. 2007 od 1:00 hod do 5:00 hod bude probíhat dělení dopředných směrů v lokalitách Plzeň a Rokycany. V této době dojde k výpadku všech služeb v obou zmíněných lokalitách. Věříme, že se provedené úpravy projeví na kvalitě námi poskytovaných služeb. Omlouváme se Vám za způsobené potíže a děkujeme za pochopení. Váš Karneval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 6. dubna 2007 Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2007 Sdílet Odesláno 10. dubna 2007 upgrade ted jeste jestli to bude k lepsimu nebo horsimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 10. dubna 2007 Sdílet Odesláno 10. dubna 2007 vzdy k lepsimu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WVJ Odesláno 10. dubna 2007 Sdílet Odesláno 10. dubna 2007 No aby sme se nedivili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. května 2007 Sdílet Odesláno 2. května 2007 Mám Karneval první den a jsem zděšen: stránky se mně načítají cca po 4 sekundách, někdy se načtení stránky pozastaví v polovině - nenačtou se obrázky atd.. Ping na servery mám ok, ztrátovost též, jenom mě trápí to pomalé načítání případně nedotažení stránky. Má někdo podobné zkušenosti? Mám k dispozici dalšího providera, se kterým to jede ok, ale bohužel ho nemůžu dlouhodobě využívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 3. května 2007 Sdílet Odesláno 3. května 2007 nemas v prohlizeci nastavenou proxy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. května 2007 Sdílet Odesláno 3. května 2007 Neomezili ti rychlost ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2007 Sdílet Odesláno 3. května 2007 Jde ti blbe jen web nebo i stahovani? Zkus stahovat z ftp://ftp.karneval.cz je tam testovaci soubor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.