Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Neni nad stare dobre klasicke nahravani na disk. To si pak muzu poustet jak chci. A navic nikdo nevi, co sleduju!
Jsem zvedav, kdy pomatene moderni online generaci dojde, ze online sluzby jsou jen jeden obrovsky šmírovací nastroj...

Odesláno

No jo, ty ale nahráváš všechny kanály? To pochybuju.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉
Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt.
A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit.

Odesláno

Konecne budu plne vyuzite moznosti CI+ modulov 🙂 v Nemecku to funguje tak uz nejaky ten rok na HD verziach privatnych stanic (RTL atd.) v kablovke (dokonca az tak, ze nahravku mozes pozerat iba s max. 90 minut oneskorenim a samozrejme nemozes preskakovat reklamy 🙂).

Skor sa cudujem, ze to nezaviedli skor..

Na druhej strane - co take uzasne davaju v Nova skupine, vsak.. myslim, ze to nestoji ani za oneskorene zhliadnutie.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

No, aby nenásledovalo plné využítí funkcí CI+ a zablokování nahrávání. Ale snad se spokojí s IPTV a na DVB-C a DVB-S myslet nebudou.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
před 1 hodinou, Marek-26 napsal:

zablokování nahrávání

Mozna blba otazka - nebylo by to potom proti zakonu, zakladajicim mi pravo poridit si kopii ci rozmnozeninu autorskeho dila pro osobni potrebu?

Odesláno
před 3 hodinami, Evzen napsal:

A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉
Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt.
A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit.

Nesleduju, jde mi o to, že večer sednu k televizi, mrknu, co kde zajímavého dávali a na to se zpětně podívám s přeskákáním reklam. Takže pro mě PVR nahrávání jednoho kanálu nic neřeší. To že si to můžu někde stáhnout je pro mě strašně zdlouhavé, prostě chci sednout a koukat.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Žádný zákon nedává právo na pořízení kopie (rozmnoženiny). Zákon pouze hovoří o tom, že "Do práva autorského tak nezasahuje ten, kdo pro svou osobní potřebu zhotoví záznam, rozmnoženinu nebo napodobeninu díla." Což je dost podstatný rozdíl.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

No, dyk sem rikal, ze to mozna bude blba otazka ;-\

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague