Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Velký tuzemský operátor částečně zablokoval přetáčení pořadů u kanálů skupiny Nova.

https://digital.rozhlas.cz/velky-tuzemsky-operator-castecne-zablokoval-pretaceni-poradu-u-kanalu-skupiny-7976991

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Návštěvník Evzen

Neni nad stare dobre klasicke nahravani na disk. To si pak muzu poustet jak chci. A navic nikdo nevi, co sleduju!
Jsem zvedav, kdy pomatene moderni online generaci dojde, ze online sluzby jsou jen jeden obrovsky šmírovací nastroj...

Návštěvník Evzen

A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉
Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt.
A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit.

Konecne budu plne vyuzite moznosti CI+ modulov 🙂 v Nemecku to funguje tak uz nejaky ten rok na HD verziach privatnych stanic (RTL atd.) v kablovke (dokonca az tak, ze nahravku mozes pozerat iba s max. 90 minut oneskorenim a samozrejme nemozes preskakovat reklamy 🙂).

Skor sa cudujem, ze to nezaviedli skor..

Na druhej strane - co take uzasne davaju v Nova skupine, vsak.. myslim, ze to nestoji ani za oneskorene zhliadnutie.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

No, aby nenásledovalo plné využítí funkcí CI+ a zablokování nahrávání. Ale snad se spokojí s IPTV a na DVB-C a DVB-S myslet nebudou.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník Evzen
před 1 hodinou, Marek-26 napsal:

zablokování nahrávání

Mozna blba otazka - nebylo by to potom proti zakonu, zakladajicim mi pravo poridit si kopii ci rozmnozeninu autorskeho dila pro osobni potrebu?

před 3 hodinami, Evzen napsal:

A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉
Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt.
A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit.

Nesleduju, jde mi o to, že večer sednu k televizi, mrknu, co kde zajímavého dávali a na to se zpětně podívám s přeskákáním reklam. Takže pro mě PVR nahrávání jednoho kanálu nic neřeší. To že si to můžu někde stáhnout je pro mě strašně zdlouhavé, prostě chci sednout a koukat.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava

Žádný zákon nedává právo na pořízení kopie (rozmnoženiny). Zákon pouze hovoří o tom, že "Do práva autorského tak nezasahuje ten, kdo pro svou osobní potřebu zhotoví záznam, rozmnoženinu nebo napodobeninu díla." Což je dost podstatný rozdíl.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...