MekliCZ Odesláno 7. července 2019 Sdílet Odesláno 7. července 2019 Viděl jsem to na fórech, u internetového bankovnictví i na zpravodajských serverech, ale ještě asi nikdy se mi nestalo, že bych měl tak drzý modem/router, aby mi diktoval, jaké si nastavit heslo k WiFi. Podle Compalu je heslo, co chci nastavit, nebezpečné, a nastavit mě ho nenechá. Zkoušel jsem nějak obechcávat administraci přes devtools v prohlížeči, ale nepovedlo se, otázka tedy zní, existuje nějaká cesta, jak si nastavit jakékoli heslo, které vyhovuje standardům, a obejít to stupidní omezení? Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 7. července 2019 Sdílet Odesláno 7. července 2019 Za me je cesta jednoducha - vys*at se na vyklesteny (a tim beztak zcela k prdu) router v Compalu, prepnout ho do bridge mode a pouzit vlastni router, s mnohem lepsi funkcionalitou a neomezujici me v nesmyslnych ohledech. Ze to stoji par stovek za router navic? No stoji... a? Pro koho je to problem, at si nestezuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 7. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. července 2019 To uz jsem resil, ale nechci se zbavit IPv6 a na to, co se v te siti odehrava, ten Compal dostacuje (nejvetsi potencial na vyuziti rychlosti i odezvy ma asi Xbox, ktery se stejne u rychlosti zastavi na 100-200 Mbps, protoze MS ma v NIXu jen jednu 100G linku). Tzn. zatim jediny racionalni duvod pro koupi routeru je heslo k wifi, a to je proste malo 😞 Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. července 2019 Sdílet Odesláno 7. července 2019 Zkus to podle navodu zde : Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 8. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. července 2019 Funguje, diky 🙂 Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 Aha, no tak kdyz jsi psal, ze "Zkoušel jsem nějak obechcávat administraci přes devtools v prohlížeči, ale nepovedlo se", ocekaval jsem, ze jsi zkousel prave tohle... :-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 8. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 8. července 2019 Nene, tenhle konkrétní postup ne, zkoušel jsem vyřadit z provozu tu kontrolu jako takovou. A navíc to podle toho návodu funguje jen na hlavní stránce, ne bezdrát > zabezpečení, kde jsem to zkoušel já. Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.