Odesláno 17. dubna 2007 18 let Ahoj, teď mám analogovou nabídku. Chtěl bych přejít na DIGI, ale nevím, co vše budu muset překopat. Mé současné zapojení je takové: Karneval zásuvka ---) koax 1m ---) analog zesilovač ---) koax 3m ---) průchozí TV zásuvka na zdi (TV1) ---) koax 3m ---) průchozí TV zásuvka na zdi (TV2) ---) koax 5m ---) koncová zásuvka na zdi (PC s TV tunerem) a otázky: 1. když vyhodím ten zesilovač, bude TV fungovat i na poslední TV (TV tuner v PC), nebuo budu muset mezi píchnout nějakej DIGI zesilovač? 2. nebudou vadit ty průchozí zástrčky (krabice na zdi) používané standartně na analog rozvod 3. pokud by vadily štekry v bodu 2., dají se vyměnit za nějaké speciální na DIGI? 4. standartní digi tuner z obchodu nebude fungovat, pouze ten od Karnevalu? 5. Jak řešit to, že odt Karnevalu dostanu jen jeden tuner a TV mam víc jak jednu 6. pokud se nepletu v bodě 4., co dát do PC za tuner aby mi šla TV (karneval tunery do PC asi nedodává) Díky za případný odpovědi, v DIGI TV jsem abs lama.
Odesláno 18. dubna 2007 18 let Zesilovac jako zesilovac, mozna by mohl delat neplechu, ale to zjistis az pripojis STB, spis si myslim ze i s nim to bude OK. U zasuvek to stejne. STB je mozne pouzivat pouze ten od karmevalu, do PC zadnou digi kartu karneval dedodava, muzes pouzit i jiny STB nebo kartu, ale pojedou ti na nem pouze nekodovane kanaly = asi 5. Pocitam ze ti zaroven pojede i analog, takze u toho pc se obavat nemusis. Karneval pujcuje za poplatek 200 kc i jeste jedno dalsi STB. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.