Návštěvník ROOOM Odesláno 19. dubna 2007 Sdílet Odesláno 19. dubna 2007 Ahoj, mam dotaz zkousel jste nekdo napajet Karnevalí Modem pres PoE? Nemam sanci se ted podivat kolik leze z AC adapteru k modemu, ale vyber PoE adapteru je pomerne velky, a ja potrebuji modem presunout na misto bez el. zasuvky. Prodavaji se od pasivnich za 250,- az po chytrejsi PoE co prenasi vyssi napeti 48Vdc a maly prud 0,4A a na konci se pretransformuje az na 12V/ 1A Muzete mi prosim napsat udaje z AC adapteru od Motoroly a toho noveho modemu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. dubna 2007 Sdílet Odesláno 20. dubna 2007 Adapter z Motoroly SB5100E: Vstup: 230 V 0.5 A Vystup: 12V 1.25 A Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ROOOM Odesláno 2. května 2007 Sdílet Odesláno 2. května 2007 Ahoj, diky za odpoved ... zatim jsem koupil toto a uvidim jak se to bude hrat ... vim ze tam je 9V, ale je tona pokusy http://www.lan-shop.cz/sitove-karty/ostatni/41910 samozrejme to nejdriv zmerim. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. května 2007 Sdílet Odesláno 3. května 2007 Zajimave zarizeni, o kterem jsem dosud nic nevedel. Ma tam sice oznaceno ze konektory jsou na 9 V, ale to by na funkci nemelo mit zadny vliv, pokud bodou pasovat do tech konekrou co jsou na modemu a adapteru. Jinak podle manualu by modem mel mit odber 9 Wattu, ja jsem nameril jsete o neco mene, takze by s tim nemel byt problem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 7. května 2007 Sdílet Odesláno 7. května 2007 Tohle ani není nutné kupovat, napojit řučně adaptér na kabel zvládne průměrně šikovný člověk. Nehodí se to samozřejmě tam kde je nutné adaptér odpojovat nebo pokud se někomu nechce střihat kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2008 Sdílet Odesláno 31. března 2008 Řeším zálohování modemu, který je v jiné místnosti než počítač+UPS. Rozhodl jsem se vyzkoušet PoE a zakoupil výše zmiňované http://www.lan-shop.cz/sitove-karty/ostatni/41910 K mému zděšení DC konektor je v kabelovém modemu menšíi a napájení tedy nemožné. Řezat a pájet kabely se mi v žádném případě nechce. Máte někdo zkušenosti s napajením tohoto modemu přes PoE? Neexistuje nějaká vhodnější propojovací sada? Na 7m si myslím, že by bohatě postačovala pasivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Myslim ze sis odpovedel sam, nejlepsi reseni je ten konektor uriznout a dat tam mensi, vzdyt na tom nic neni. Eventualne si vyrobit redukci ze dvou konekrotu - samice - samec, nebo koupit jestli se neco takovyho da sehnat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.