Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jsem sam komu ted cca 3hodiny neslo liznouz adresu z karnevalackyho dhcp a ve statistice prenesenych dat ma same nuly? doufam, ze je to jen odpojena databaze a ze ty hodnoty zase obnovjej.

Odesláno

A uz Ti IP adresa nabehla ? Me to vypadlo vcera v noci cca mezi 22-23 a od te doby je to mrtve. Samy nuly v databazi mam take, ale tam jsem se dival az ted dopoledne.

Odesláno

Potvrzuji výpadek DHCP, v Plzni nefukční již od včera. :?

Odesláno

Ostrava - vše funkcni od dneška 10:00 hodin, taky to nejelo od včera minimálně od 19 hod, hlášeno na jejich net lince dnes ráno.

Odesláno

Zdravim vsechny priznivce mrtveho pripojeni od karnevalu.. Jeste ze jsou k dispozici i jina pripojeni........ Potvrzuji ze od vcerejsi 22hod je to mrtve a mrtve... a infolinka mlci..

Odesláno

Jojo, v Brně jsem na tom úplně stejně. Do cca 10 hod bez IP a stále bez databáze přenesených dat.

Odesláno

U mě rovnež výpadek od včerejších 22:00, spravilo se to dnes někdy po 10:00.

(Brno)

Odesláno

Me nejel net asi od vcerejsi hodiny a ted jsem vymenoval kable,dokonce jsem preinstaloval okna a ted to zacalo jet.

Ostrava

Kdyby meli alespon bezplatnou linku !!

Odesláno

Mě to jede jen když odpojím wifi router a připojím se přímo na modem utpčkem. Myslím, že čas pro získání IP xpčka tolerují delší než ten router, tak se mi to jeví. Takže routerem ani h***o. zatím

Odesláno

... Královo pole od 21.4. ~21:30 do 22.4. ~10:00.

Na muj. karneval.cz se mi teď nezobazí vůbec nic v žádné sekci - Přenesená data, Nastavení TCP/IP, Služby ani Mailové schránky :roll:

btw: od začátku dubna mám zažádáno o změnu na nový tarif a prd...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague