Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Jsem sam komu ted cca 3hodiny neslo liznouz adresu z karnevalackyho dhcp a ve statistice prenesenych dat ma same nuly? doufam, ze je to jen odpojena databaze a ze ty hodnoty zase obnovjej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 A uz Ti IP adresa nabehla ? Me to vypadlo vcera v noci cca mezi 22-23 a od te doby je to mrtve. Samy nuly v databazi mam take, ale tam jsem se dival az ted dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Potvrzuji výpadek DHCP, v Plzni nefukční již od včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Ostrava - vše funkcni od dneška 10:00 hodin, taky to nejelo od včera minimálně od 19 hod, hlášeno na jejich net lince dnes ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Zdravim vsechny priznivce mrtveho pripojeni od karnevalu.. Jeste ze jsou k dispozici i jina pripojeni........ Potvrzuji ze od vcerejsi 22hod je to mrtve a mrtve... a infolinka mlci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Jojo, v Brně jsem na tom úplně stejně. Do cca 10 hod bez IP a stále bez databáze přenesených dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 U mě rovnež výpadek od včerejších 22:00, spravilo se to dnes někdy po 10:00. (Brno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Me nejel net asi od vcerejsi hodiny a ted jsem vymenoval kable,dokonce jsem preinstaloval okna a ted to zacalo jet. Ostrava Kdyby meli alespon bezplatnou linku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Mě to jede jen když odpojím wifi router a připojím se přímo na modem utpčkem. Myslím, že čas pro získání IP xpčka tolerují delší než ten router, tak se mi to jeví. Takže routerem ani h***o. zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník graver Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 ... Královo pole od 21.4. ~21:30 do 22.4. ~10:00. Na muj. karneval.cz se mi teď nezobazí vůbec nic v žádné sekci - Přenesená data, Nastavení TCP/IP, Služby ani Mailové schránky btw: od začátku dubna mám zažádáno o změnu na nový tarif a prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.