Návštěvník AC Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Vcera 21:30 vypadek a teď to teprve jede - natahovalo mi to jen lokální IP, net nejel. Tento týden už podruhé! Myslím že je načase si stěžovat... A pokud to k ničemu nepovede tak ukončit smlouvu - nebudu platit za nefunkční net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 AC - přesně tak, v poslední době jsem velmi nespokojen a výpadek (alespoň u mě) dvakrát za týden na pokaždé minimálně půl dne je neúnosný. Strávil jsem nad tím několik hodin (včetně naivního přeinstalování Windows) a ještě jsem musel volat na placenou linku. Škoda že tady na fóru se neobjevila informace, že to nejede všem už třeba v noci (od někoho kdo má i jiný přístup na net), byl bych si ušetřil čas a nervy s tím, že jsem nevěděl jestli náhodou není chyba jen u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 jo, kolem pul devate si to konecne lizlo IP z dhcp....vypadek tedy byl asi delsi, jen ja si ho asi vsiml az rano. Brno Stred-Veveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Jediná výhoda tohoto výpadku a nefunkčnosti počítadel je ta, že teď nějakou dobu než to karneval všechno opraví půjde downloadovat a nebude se to započítávat. Uvidím kolik se mi podaří sosnout navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Jediná výhoda tohoto výpadku a nefunkčnosti počítadel je ta, že teď nějakou dobu než to karneval všechno opraví půjde downloadovat a nebude se to započítávat. Uvidím kolik se mi podaří sosnout navíc Myslis ze to tak bude ???? ja se obavam ze si to pohlidaj a odectou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 obavam se, ze odecitani funguje, jen se to neuklada do databaze.....zbyva prenest tusim ubyva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Myslím že ne. Mě už to nemají odkud odečíst, před výpadkem jsem měl 2GB do limitu a už teď jsem limit překročil o další 3GB. A z následujícího období mi to vzít nemůžou. Naopak jako omluvu by každému nějaký ten GB měli dát navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Takze ten vypadek meli vsichni? A ja myslel ze to bylo tim, ze me konecne meni tarif Jinak ja tam nemam videt ani ty nuly Akorat si muzu udelat speedtest a zmenit heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dj.kure Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 Nás se to taky týkalo ... data se mi nezobrazují, tak skusim něco potáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2007 Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 No me se moc nechce riskovat prece jenom jet pak pres tyden do noveho obdobi zavratnou rychlosti 64/64 pri ktere si clovek neprohledne ani meily se mi nechce... Meli by zvysit jeste rychlost po FUP natakovych 512/256 (u LIGHT tarifu a vys,pro ty nizis na 256/128) a pak uz by byl UPC fakt super !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.