Návštěvník Worm Odesláno 31. srpna 2004 Sdílet Odesláno 31. srpna 2004 Jak je to se smlouvou na kabelový Internet od Karnevalu? Je to smlouva na dobu určitou nebo jenom s nějakou výpovědní lhůtou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. srpna 2004 Sdílet Odesláno 31. srpna 2004 Staci si precist Vseobecne podminky Karnevalu : Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou pokud Poskytovatel neurčí jinak. Smlouva nabývá platnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami v souladu s článkem 5. Všeobecných podmínek a účinnosti dnem zahájení dodávky Služeb. Zákazník je oprávněn Smlouvu vypovědět písemně následujícím způsobem: (a) bez udání důvodu s jednoměsční výpově dní lhůtou, která počíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po kalendářním měsíci, v němž byla Poskytovateli doručena písemná výpověď ; nebo (b) do 15 kalendářních dnů následujících po oznámení změny Všeobecných podmínek nebo Ceníku služeb vydávaného Poskytovatelem s tím, že výpověď je účinná a Smlouva zaniká k prvnímu dni měsíce, kdy mají oznámené změny vstoupit v platnost. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 31. srpna 2004 Sdílet Odesláno 31. srpna 2004 Heh, už je čtu, nějak jsem si podmínek na webu Karnevalu nevšiml. Mimochodem, smlouva se podepisuje při návštěvě technika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2005 Sdílet Odesláno 21. února 2005 Prisly mi postou tri smlouvy, dve sede (jedna original, jedna kopie) a jedna zluta. Mam jim nazpet v prilozene obalce poslat smlouvu, ale nevim kterou ani kolik. Vite to, at tam nemusim zase telefonovat? EDIT: No tak jsem tam teda zavolal. Chteji vsechny tri listy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2005 Sdílet Odesláno 22. února 2005 Coze? Ty bu**y chteji i KOPII??? Doporucuju ti nejdriv oxeroxovat original, protoze co peklo schvati, to uz se nevrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2005 Sdílet Odesláno 1. března 2005 Coze? Ty bu**y chteji i KOPII??? Doporucuju ti nejdriv oxeroxovat original, protoze co peklo schvati, to uz se nevrati bu**y? Jak to bylo o tej potrefené huse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2005 Sdílet Odesláno 1. března 2005 Coze? Ty bu**y chteji i KOPII??? Doporucuju ti nejdriv oxeroxovat original, protoze co peklo schvati, to uz se nevrati bu**y? Jak to bylo o tej potrefené huse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 jestli to neni tak, ze ti pak jednu smlouvu vrati, podepsanou taky od nich......tezko budou vyvijet nejakou aktivitu, dokud nebudou mit pisemnej souhlas od zakaznika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 Aha, tak to jo, sorry. Myslel jsem že z jejich strany už bylo všechno podepsaný, to by fakt nemělo smysl dávat jim i kopii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 Prisly mi postou tri smlouvy, dve sede (jedna original, jedna kopie) a jedna zluta.Mam jim nazpet v prilozene obalce poslat smlouvu, ale nevim kterou ani kolik. Vite to, at tam nemusim zase telefonovat? EDIT: No tak jsem tam teda zavolal. Chteji vsechny tri listy. A) Smlouva je vyplnena a potvrzena kabelovkou (to se mi nezda) - podepises, nechas si prostredni papir - prvni kopii a original a druhou kopii posles zpet - tim je smlouva uzavrena B) Smlouva je vyplnena, ale nepotvrzena (tak by to melo byt), ty ji podepises, das vse do obalky a odesles zpet - oni potvrdi a poslou ti prvni kopii.. Jednoduche a proste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.