Návštěvník Odesláno 25. dubna 2007 Sdílet Odesláno 25. dubna 2007 Tak nevím jak jsou na tom ostatní, ale za poslední týden je toto už třetí výpadek (velmi dlouhý). Nejelo to minimálně od 18:00 (co jsem přišel domů) do 5:30 ráno. Neptám se v kolik hodin to vypadlo, to by mě asi musel už trefit šlak. Takže si budu myslet, že k výpadku došlo v 18:00. Pokud to takto půjde dále tak nemám o čem uvažovat a tento úžasný spolehlivý 24 hodinový předražený net ruším. Tím pádem dám Karnevalu definitivní sbohem, protože ani jejich základní nabídku televize nepotřebuji, vše chytím na kus drátu zadarmo, takže se bez nich obejdu. Vůbec mě nezajímá, jestli to byl lokální výpadek nebo ne, prostě jsem nemohl využívat službu a velmi mi to začíná vadit. Net přes Karneval používám už několik let a patřil jsem k těm spokojeným (tehdy kromě Telekomu jsem neměl jinou volbu připojení) tak mě ani nezbývalo nic jiného než být spokojený. Pokud se nestane něco pozitivního tak si myslím, že asi společnost přijde o pár zákazníků. Doba se změnila, možností připojení je hodně a navíc kabel vede většinou do osídlených aglomerací a ne do Horní Dolní, kde uživatel nemá jiný výběr a musí držet hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 25. dubna 2007 Sdílet Odesláno 25. dubna 2007 spis kabel nevede do horni dolni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2007 Sdílet Odesláno 25. dubna 2007 No právě, tím jsem chtěl říct, že zákazníci kabelové TV jsou většinou z měst a mají i jiné možnosti volby, takže nemusí snášet všechno. Mimochodem během dneška OV-Jih opět další výpadek. Za poslední 3 roky jsem takovou sérii výpadků nezažil. A vše bez jakéhokoliv vysvětlení nebo omluvy (ne že bych o ni stál) - např. můj druhý provider v baráku o 500 metrů dál při každém výpadku třeba i hodinovém zveřejňuje důvod a kde se stala chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2007 Sdílet Odesláno 27. dubna 2007 Dnes ráno 27.4. OV-Jih net opět nejede. Nejsem doma tak nevím jak dlouho to trvá, ale není dne kdy by to jelo bez problémů. A výpadky nejsou v řádu minut, ale hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SWE Odesláno 3. května 2007 Sdílet Odesláno 3. května 2007 Divne ja jsem taky v OVe - jih a nic jsem nezaznamenal, krome toho jedineho dlouheho celorepublikoveho vypadku DHCP, nebo kde vsude to zasahlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.