Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

V 6 :30 se snažim připojit a ono nic... wtf ?! restart modemu ani počítače nepomáhá, nikde oznámení o plánovaným přerušení... :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

V Nymburce také nejde :cry:

• po měsíci...
Odesláno
  • Autor

Dneska ráno nejde internet, email šel, pak chvíli šlo i nešlo icq / msn, web vůbec nešel, pak nešel jenom google a ostatní lezlo, jako když nelezlo... tohle je jejich poslední problém tady v Praze, jinak mají problém s mojí platbou... na tyhle jejich noční až ranní výpadky vážně nejsem zvědavej... kdyby to bylo poprvý, ale to je aspoň po desátý tenhle měsíc, co sou problémy... :evil: jestli nemůžou ani rozeslat email, že v průběhu května budou výpadky, tak to beru tak, že za plnou cenu mi mají poskytovat plně funkční služby...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Jo v Pribrami jsem mel stejny problem.

Odesláno

Teplice to samé. Ráno kolem šesté jsem se sotva dostal na oblíbené stránky. E-mail nešel vůbec. ICQ jsem nezkoušel.

Teď odpoledne to jde normálně.

• po měsíci...
Odesláno
  • Autor

Poslední dobou je to snad každou noc kolem 2. hodiny, kdy net buď vůbec nejde, nebo nejde email, msn, icq... někdy to trvá chvíli, někdy dlouho... :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Sokolov, dnes výpadek v době 3:01 - 4:07.

Odesláno

kralupy to same ... furt to v noci + rano pada ...

Odesláno

uz vam to psal nekdo nahore, integruji site. Budme radi, ze to nedelaji pres den :D:D

V nix.cz uz nema karneval zadny provoz podle grafu, asi uz jedou vse pres UPC, ktere jak jsem si vsimnul upgradovalo z 4Gbps na 20Gbps

Odesláno

Tak v Brně razantní snížení rychlosti už včera (24.7) z 5Mbps ani ne na 1Mbps a přetrvává to do teď. To jim nestačí celá noc?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague