Odesláno 25. července 2007 17 let pinguin napsal: uz vam to psal nekdo nahore, integruji site. Budme radi, ze to nedelaji pres den V nix.cz uz nema karneval zadny provoz podle grafu, asi uz jedou vse pres UPC, ktere jak jsem si vsimnul upgradovalo z 4Gbps na 20Gbps fajn a to je takovy problem napsat jeden blbej email zakaznikum ? nebejt tohohle fora tak bych o tom nevedel co delaj ...
Odesláno 25. července 2007 17 let Autor majty napsal: pinguin napsal: uz vam to psal nekdo nahore, integruji site. Budme radi, ze to nedelaji pres den V nix.cz uz nema karneval zadny provoz podle grafu, asi uz jedou vse pres UPC, ktere jak jsem si vsimnul upgradovalo z 4Gbps na 20Gbps fajn a to je takovy problem napsat jeden blbej email zakaznikum ? nebejt tohohle fora tak bych o tom nevedel co delaj ... jo, taky mi od nich nic nepřišlo a na webu taky nic napsáno... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. září 2007 17 let Autor Tak k občasným nočním výpadkům mi přibylo slušný snížení rychlosti... Na měřidle UPC mi to místo 8 Mbps ukazuje jenom 4, na dsl.cz taky, na rapidu to stahuje 6 až 7... chjo... edit 3.9. už je to ok... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.