Odesláno 31. srpna 2004 20 let Jak dlouho se ceka na zrizeni verejne IP? Diky. Dneska jsem dal zadost...
Odesláno 1. září 2004 20 let Kdyz budes mit stesti tak den, kdyz budes mit smulu tak treba pres mesic jako ja
Odesláno 1. září 2004 20 let Kdyz budes mit jeste vetsi stesti, tak 15 minut. Kdyz jsem si chtel zridit verejnou IP, poslal jsem na Karneval mail s zadosti a za 15 minut uz jsem jel na verejne IP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. října 2004 20 let Jak si mam objednat verejnou IP adresu?? mailem nebo to jde i pres infolinku? Poradte....diky moc
Odesláno 12. října 2004 20 let Obycejnym mailem uz to dneska asi nepujde, protoze nikde na jejich strankach nevidim nejakou mailovou adresu. Takze bych zkusil infolinku a nebo ten jejich formular co maji na web strankach. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. října 2004 20 let Diky. Tak sem to zkusil pres mail internet@karneval.cz a za 5 minut po odeslani zadosti sem dostal zpet mail s presnou konfiguraci verejny IP adresy..celkem fofr teda
Odesláno 14. října 2004 20 let Me by zajimalo, pokud bych se rozhodl ze si tu verejnou IP necham zrusit, jestli by to bylo taky tak rychle a jeslti by za to potom nechteli nejaky poplatek. Nemate s timhle nekdo zkusenosti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. listopadu 2004 20 let A co jednorazovy poplatek za zrizeni verejne IP (220,-), to se plati kde ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.