Odesláno 5. května 2007 17 let Docela by mne zajímalo, která verze bude cílovým stavem. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 6. května 2007 17 let a nebude to náhodou ceník pro digitální službu u UPC ? Jejich analogová nabídka je trochu jiná než u Karnevalu ( mají MEZZO, TV Deco, MGM ....) Vypadá to, že každou chvíli zavedou DVB-C v UPC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. května 2007 17 let UPC jeste nema Nostop Kino schvalene od RRTV, tak mozna proto tam neni. UPC má Nonstop Kino už od RRTV schválené. Viz zápis z 8. zasedání rady z 24.4-25.4.2007.
Odesláno 13. května 2007 17 let Mohl bych se zeptat, jak je to s digitální kabelovou televizí např. v nabídce Starter? Napočítal jsem 17 programů - jedou všechny v digitále, nebo tam jsou započítaný i z analogu? A jak je to u ostatních nebídek, tedy u Standardu a Supremeu.
Odesláno 13. května 2007 17 let V tom letáku je to pomíchané, jsou tam dohromady programy jak z analogu, tak i z digitálu. Ale pokud je kanál vysílán jen digitálně, tak je u něj uvedeno malé písmeno "d".
Odesláno 14. května 2007 17 let a přesně kolik programů je šířeno digitálně v nabídce starter a v nabídce standard?
Odesláno 14. května 2007 17 let Starter - 14 (ČT1, ČT2, ČT4-Sport, ČT 24, Nova, Prima, Óčko, STV1, STV2, Markíza, Joj, TA3, Top TV, Promo kanál) Standard - 34 (Starter a dále Film+, AXN, Hallmark, Filmbox, Spectrum, Discovery, Animal Planet, NGCH, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Club, A+/Minimax, Galaxie Sport, Eurosport, Eurosport2, Sport 1, Motors TV, MTV 2, VH-1 classic, Classic FM TV)
Odesláno 14. května 2007 17 let Standard - 34 (Starter a dále Film+, AXN, Hallmark, Filmbox, Spectrum, Discovery, Animal Planet, NGCH, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Club, A+/Minimax, Galaxie Sport, Eurosport, Eurosport2, Sport 1, Motors TV, MTV 2, VH-1 classic, Classic FM TV) V DVB není Animal Planet ale Extreme Sports Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 14. května 2007 17 let V DVB není Animal Planet ale Extreme Sports Aaa... pravda, já to tušil, že jsem se někde seknul. Omlouvám se. :oops: Je to tak.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.