Návštěvník Bender Odesláno 18. května 2007 Sdílet Odesláno 18. května 2007 Už od pondělí mám rychlost u tarifu Starter ( 2048/256 ) rychlost downloadu kolem 500-650 kbps, wtf???!!! Lokalita : Plzeň-Bolevec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. června 2007 Sdílet Odesláno 13. června 2007 Podobný problém. Rychlost neustále kolísá mezi maximální hranicí a nulou. Lokalita: Děčín-Staré Město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 15. června 2007 Sdílet Odesláno 15. června 2007 Zkouseli jste restartovat modem? VIm, je to mozna pitomy napad, ale jen se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 18. června 2007 Sdílet Odesláno 18. června 2007 Zkouseli jste restartovat modem? VIm, je to mozna pitomy napad, ale jen se ptam Samosebou , problém jsem nakonec našel, ten den co to začalo blbnout přišla nová aktualizace Sunbelt personal firewall, a z nějakýho důvodu jejich funkce "Filtrovat obsah WWW" způsobovala právě snížený tok dat, tak jsem to vypnul a hle zpátky na 2 Mb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 27. června 2007 Sdílet Odesláno 27. června 2007 Hold koukam i programky dokazi delat svoje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.