Návštěvník dave67 Odesláno 25. května 2007 Sdílet Odesláno 25. května 2007 Nevite jak to je kdyz se clovek stehuje? Je to jen cca 100 metru dal, na stejne ulici. Net v praci jsem si nechal zapojit pred 3 mesici a se stehovanim nepocital... Platil jsem nejaky 2 litry za pripojeni, protoze to bylo daleko ci co nebo mozna ze je to pro podnikatele. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Da se prevest smlouva na jinou adresu bez dalsiho zpoplatneni zapojeni? Nechtel bych platit znovu zrizovaci poplatek:-( Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. května 2007 Sdílet Odesláno 26. května 2007 U mně to probíhalo tak, že jsem jim zavolal že se budu stěhovat, řekl jim přesný termín kdy mi mají zapojit TV a internet, oni si to ve svých "lejstrech" poznamenali (a po tom co mi zapnuli služby na novém místě a odsekli na starém i založili do databáze), ve smluvený termín přišel technik, vše zapojil, starý byt (stejný panelák, pouze jiný vchod) odpojil a jám jsem platil něco kolem 100kč manipulační poplatek (viz ceníky - je to tam uvedené). Takže by to mělo být bez problémů a hlavně bez dalších zřizovacích poplatků. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 26. května 2007 Sdílet Odesláno 26. května 2007 Diky moc, to jsem potreboval vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Most Odesláno 27. května 2007 Sdílet Odesláno 27. května 2007 takove udaje hledej v ceniku.. kupodivu tam naleznes vysi manipulacniho poplatku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2007 Sdílet Odesláno 6. června 2007 Normálka. Zavoláš tam, domluvíš se, technik přijde pozdě, nerozchodí to, pak tam několik dnů voláš a nakonec to po čase začne fungovat. Klasický postup typu "Karneval", alespoň dle mých zkušeností z loňského roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 15. června 2007 Sdílet Odesláno 15. června 2007 Diky za odpovedi, ale bude to jeste trochu zamotanejsi. Ted mam tarif od UPC, stehuju se o ulic dal, tam uz ma pokryti Karneval. Predpokladam ze nepude jen tak prejit z jedne spolecnosti do druhe. Tak ted udelat neco se smlouvou od UPC (ktera bezi ted 3. mesic), u Karnevalu objednat net, ale dalsi hacek je v tom ze na novym miste ma Karneval na vyber vsecky cisla domu kolem jen ne to moje:-) Takze dalsi zrizovaci poplatek u Karnevalu. Vubec netusim kolik by me tohle stalo, a radsi to nechcu ani slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2007 Sdílet Odesláno 19. června 2007 Tak teď jsem možná trochu mimo, ale jaký zřizovací poplatek? Buď se ty dvě společnosti už natolik sloučily, že tě prostě převedou. Nebo to pořád berou tak, že jsou dvě rozdílné společnosti. V takovém případě budeš pro Karneval nový zákazník a nový zákazníi snad proboha neplatí žádné zřizovací poplatky, ne? Naopak tě čekají různé slevy a akce pro nové zákazníky (vyšší tarif za cenu nižšího na nějakou dobu atp.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 19. června 2007 Sdílet Odesláno 19. června 2007 No pokud neni tvy cislo domu v seznamu kde ma Karneval draty tak bych si to radsi zjistil jak to ve skutecnosti je Pokud tam ty draty nejsou tak bych nepocital s tim ze tam ten kabel nekdo natahne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 21. června 2007 Sdílet Odesláno 21. června 2007 Tak sem se pustil do zjistovani a obvolavani kripl linek Karnevalu, UPC a O2. Co se tyce infonlinek tak jednoznacne nejhorsi je Karneval, uz jen to ze ji maji plne hrazenou volajicim, navic z hovoru mam pocit jakoby jim vlastne vadilo ze jim vubec volam. U UPC nebyl problem. Nejlepsi hovor byl s O2. Sice tam byla nejaka ostravacka, takze jakoby neexistovali dlouhy hlasky:-) ale jinak v poho. Zadaco, spojeni probehlo hned. Baba docela prijemna, furt me neco cpala, dotaz byl vyrizenej za 2 minuty, ale dalsich 5 minut do me hustila genialitu O2. A k cemu sem dospel. Protoze na nove adrese UPC neni tak vypadava ze hry. U O2 ADSL netu, jenz je za 475 s dph je potreba platit pevnou, kterou nepotrebuju, tzn mesicne by to vyslo na 784 Kc. Takze vysledek je ze pudu ke Karnevalu, byt sou to hnupy, porad to vychazi nejlevneji. V baraku neni pripojka, to stoji cca 1500-2000 a pak mesicne 475 Kc. Z dostupnych variant v prepoctu na rok nejlevnejsi. At zije Karneval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. června 2007 Sdílet Odesláno 21. června 2007 Hodně štěstí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.