Odesláno 6. listopadu 2007 17 let A jak je to zapojený? To vedou ze zásuvky dva kabely (koaxiály), jeden pro digitál a druhej pro analog? 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 6. listopadu 2007 17 let Vsechno jde v jednom koax kabelu, kabel ze zasuvky zapichnes do STB a z nej pak jde jeste propojka do TV aby jsi mohl sledovat analogove kanaly. STB a TV pak jeste propojis scartem a pres nej sledujes digitalni kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. listopadu 2007 17 let A stačí obyčejný koax jako pro analog? Já už mám totiž koax nataženej od analogu přes celej byt a pod prahama a nerad bych tahal novej. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 6. listopadu 2007 17 let Staci, ale nemel by byt nijak poskozeny, protoze digital je nachylnejsi na ruzna ruseni a pod. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. listopadu 2007 17 let tak tos mě uklidnil, ten koax by měl bejt v pohodě, díky 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.