Přejít na obsah

nizsi rychlost pres router

Návštěvník caesar

Doporučené příspěvky

Poridil jsem si router a pro pripojeni pres nej (je jedno jestli wifi, nebo switch) mi bezi internet misto 2Mb jen 1,2 Mb/s. Zadne nastaveni omezeni rychlosti v nem samozrejme nemam. Cim to sakra je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poridil jsem si router a pro pripojeni pres nej (je jedno jestli wifi, nebo switch) mi bezi internet misto 2Mb jen 1,2 Mb/s. Zadne nastaveni omezeni rychlosti v nem samozrejme nemam. Cim to sakra je?

S uvedeným problémem jsem se setkal v souvislosti se snížením počtu IP adres u Karnevalu. Byl jsem nucen přenastavit VoIP telefon z bridge na router Zkušenější tvrdili, že tohle nastává tehdy ,je.li HW/ u mne router v telefonu / méně kvalitní. Jinak by v tech. param. routeru měla být uvedena schopnost pracovat do určitého kmitočtu.

Odkaz ke komentáři

Teď se omlouvám, ale nepochopil jsem z toho , co bych měl udělat pro to, aby to běželo. Router mám nastaven na "Home Gatevay", kdyz prepnu na router, internet nejde vubec. jinak nemyslím, že bych měl měně kvalitní router. Mám ASUS WL-500G Premium.

Odkaz ke komentáři

Teď se omlouvám, ale nepochopil jsem z toho , co bych měl udělat pro to, aby to běželo. Router mám nastaven na "Home Gatevay", kdyz prepnu na router, internet nejde vubec. jinak nemyslím, že bych měl měně kvalitní router. Mám ASUS WL-500G Premium.

Jen je třeba hledat ....

. Také třeba zde http://www.joyce.cz/stranka.php?kat=35.

Odkaz ke komentáři

heh??? Proc mi davas odkaz na navod? Ten mam.

Router zatím nemám, ale předpokládám, že po přečtení návodu 1x, 2x....atd až se dovtípím co návod říká provedu danou operaci. A co nebylo v návodu doladím z dalších zdrojů. Tak jsem aspoň zatím postupoval. Jára

Odkaz ke komentáři

asi patrim mezi ty, kteri muzou cist navod 100x a nedovtipi se. Sorry, ale takove rady nejsou k nicemu.

Bohužel je to asi tak jak říkali naši předkové...chytrému napověz a hloupého kopni...Navíc jsem nikde nenarazil na nějaký náznak žádosti, prosby o pomoc či radu. A nikde jsem také nanarazil jak a k čemu je uvedený router připojen. A v elektrotechnice je obecně známo, že i drobné maličkosti mohou mít velký vliv. Přeji lepší náladu při psaní žádosti o pomoc, kterou nelze vynutit, ale je jen na poskytovateli zda pomůže.

Odkaz ke komentáři

ano, chytremu napovez....Jestli ti nedoslo ani do ted, ze pomoc , nebo radu potrebuji, pak to smysl nema. Ano, nenapsal jsem kouzelne slovicko, ktere zrejme potrebujes slyset. V ostatnim mas pravdu, asi jsem napsal malo o tom, jak mam router pripojen. Takze pro ostatni, kteri by chcteli pomoci a nepotrebuji k tomu skemrani zadatele.... Modem od Karnevalu WebStar. Z nej do Routeru Asus WL-500gp a z routeru pomoci wifi do notebooku. Wifi v notebooku mi hlasi plny signal (54Mbps), ale internet mi bezi jen na 1Mb/s a dochzi i ke strate packetu. Vytazenim snury z roteru, zapojenim primo do notebooku a zrestartovanim modemu je rychlost spravna. Mozna ze jsem zapomel nejake dalsi info (promin Járo) ale nevím, jaká informace by mohla byt pripadnemu radci potrebna. Pak predpokladam, ze se ji po me bude chtit a ja odpovim.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kleff
Vytazenim snury z roteru, zapojenim primo do notebooku a zrestartovanim modemu je rychlost spravna.

A co takhle zkusit připojit se k routeru kabelem, pokud bude rychlost OK je problém ve wifi.

Mám taky router s wifi a i když to ukazuje 54Mbps tak to při tahání kolísá mezi 36 a 54 a reálně to jede okolo 9.

Stejně mi to řikal i další člověk, takže je fakt možný že to nestíhá.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...