Odesláno 6. května 2020 4 roky Určitě to není nastavené podle odkazu. Např. SMTP běží po portu 25, a POP3 na 110. Tyto nezabezpečené varianty Seznam nepodporuje. POP3 (Post Office Protocol - Version 3) Adresa: pop3.seznam.cz Port: 995 (šifrované spojení SSL) Server pro odchozí poštu SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) Adresa: smtp.seznam.cz Port: 465 (šifrované spojení SSL) Dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru). Upraveno 6. května 2020 4 roky uživatelem vpa Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 6. května 2020 4 roky Jednak zapni SMTP autentifikaci a druhá věc, pro jistotu, piš všechno malým písmem. Přesně, jak to mají v nápovědě. Třeba názvy serverů okopíruj rovnou z nápovědy a vlož do klienta. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 6. května 2020 4 roky http://www.programdepo.com/windows-live/windows-live-mail-error-id-0x800ccc91.php Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 6. května 2020 4 roky Autor Mám taky Windows Live Mail, odchozí smtp.upcmail.cz. Teď jsem zkusil odeslat ze seznam.cz i přijmout ze seznam.cz a oboje mi funguje. Nastaveno mám jednoduché ověřování, porty 25, 110. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 6. května 2020 4 roky díky všem za postřehy, ale dnes po 14 dnech nefunkčnosti to začlo zázračně opět fungovat a na úplně stejném nastavení, jako to předtím nešlo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.