petrmet Odesláno 12. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 12. července 2019 Evzen : Díky za vysvětlení. Vyzkoušel jsem zabezpečené připojení přes jiného poskytovatele (Seznam.cz) a odesílání i příjem zpráv funguje. Adolf.Shitler : Škoda, že to neví i ti, co vytvářejí příručky u UPC. Ušetřili by tím čas a důvěru uživatelů. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 12. července 2019 Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ono většinou dostanete při založení emailu informaci jak si nastavit poštovního klienta .... V tom odkazu co jsem sem dal, je to jasně napsané, co se má dělat. Stejně tak je napsané u Seznamu, jak si nastavit poštu ... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 13. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. července 2019 Nevím, co jsi chtěl svým příspěvkem říci. Doufám, že jsi četl můj příspěvek ve čtvrtek 11.7. v 18.25. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 13. července 2019 Sdílet Odesláno 13. července 2019 No ja si myslim, ze je celkem logicke pouzivat pro odchozi postu ten ucet, ke kteremu je registrovany.Pokud se da email odeslat anonyme (bez prihlaseni) je pravdepodobne, ze muze dojit k neuziti k odesilani spamu..Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 13. července 2019 Autor Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ty myslíš, že odesílání přes mail.upcmail.cz je anonymní ? Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 13. července 2019 Sdílet Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Tak trochu ano, pokud například u tebe bude někdo na návštěvě, ty ho připojíš k síti UPC, tak nevíš co odesílá a "je to na tebe". Proto se používá odesílání "přes login". To že může být "kdokoli" připojen přes wifree nemůže "povolovat" odesílání emailů. Nebo myslíš, že odesílání emailů přes mail.upcmail.cz bez zadání jména a hesla není anonymní? Spíše jsem se setkal se situací, kdy jsem byl připojen přes nějakou wifi síť nebo CDMA a nebyl jsem schopen odeslat email jinak, než přes VPN, přotože operátor nepodporoval jiné odesílání emailů, než přes jeho server odchozí pošty a tam požadoval přihlášení Upraveno 13. července 2019 uživatelem technik Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 13. července 2019 Sdílet Odesláno 13. července 2019 Pokud mě paměť neklame, tak v dobách, kdy byla nutnost odesílat emaily přes smtp.dkm.cz a smtp.chello.cz, tak to šlo bez přihlášení. A v podstatě to přihlášení není ani potřeba, protože UPC si může provést identifikaci dle IP adresy. Což stejně tak platí dneska u Wi-Free, kde je IP adresa jiná, než má dotyčný zákazník, na jehož router se návštěvník s Wi-Free připojuje. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 13. července 2019 Sdílet Odesláno 13. července 2019 Bez přihlášení je možnost zneužití při odesílání spamu. Proto se to nejspíše omezilo na nutnost přihlášení Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 14. července 2019 Sdílet Odesláno 14. července 2019 Nejak nerozumim, o cem to tady pisete. Vzdyt jsem o kousek vys jasne popsal, jak to funguje - pokud na SMTP server UPC prichazi clovek z IP adresy UPC, nepotrebuje prihlaseni. Tecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. července 2019 Sdílet Odesláno 14. července 2019 A vesele muzes spamovat [emoji11]Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.