vpa Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Určitě to není nastavené podle odkazu. Např. SMTP běží po portu 25, a POP3 na 110. Tyto nezabezpečené varianty Seznam nepodporuje. POP3 (Post Office Protocol - Version 3) Adresa: pop3.seznam.cz Port: 995 (šifrované spojení SSL) Server pro odchozí poštu SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) Adresa: smtp.seznam.cz Port: 465 (šifrované spojení SSL) Dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru). Upraveno 6. května 2020 uživatelem vpa 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jednak zapni SMTP autentifikaci a druhá věc, pro jistotu, piš všechno malým písmem. Přesně, jak to mají v nápovědě. Třeba názvy serverů okopíruj rovnou z nápovědy a vlož do klienta. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 http://www.programdepo.com/windows-live/windows-live-mail-error-id-0x800ccc91.php Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 6. května 2020 Autor Sdílet Odesláno 6. května 2020 Mám taky Windows Live Mail, odchozí smtp.upcmail.cz. Teď jsem zkusil odeslat ze seznam.cz i přijmout ze seznam.cz a oboje mi funguje. Nastaveno mám jednoduché ověřování, porty 25, 110. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 6. května 2020 Sdílet Odesláno 6. května 2020 díky všem za postřehy, ale dnes po 14 dnech nefunkčnosti to začlo zázračně opět fungovat a na úplně stejném nastavení, jako to předtím nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.