Odesláno 17. června 2007 17 let Dneska zažívám $subj. Internet normálně jede, telefon je bez tónu, při pokusu o dovolání na onen telefon je slyšet vyzváněcí tón, ale telefon mlčí. Modem jsem resetoval. Stalo se to už někomu někdy? Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 18. června 2007 17 let Mě to jede úplně normálně. Fakt netuším, asi v tvojí lokalitě je nějaký problém, tak to zkus nahlásit.
Odesláno 20. června 2007 17 let Autor Závada byla u mě, zahýbal jsem kabalem modem - telefon a vše se umoudřilo. Tak jdu koupit nový kabel. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 24. července 2007 17 let Dneska zažívám $subj. Internet normálně jede, telefon je bez tónu, při pokusu o dovolání na onen telefon je slyšet vyzváněcí tón, ale telefon mlčí. Modem jsem resetoval. Stalo se to už někomu někdy? Mám telefon od Karnevalu měsíc a cca. po dvou dnech musím restartovat modem když chci telefonovat. Už mě to fakt sere! Ani nebudu tečkovat, protože služby stojej za h***o a ještě mě natáhli ve vyúčtování-zlatej O2-v životě jsem neměl problém!
Odesláno 12. srpna 2007 17 let Ahoj, tak dneska mi v Pribrami nejdou telefonni sluzby. Nevim jestli nejdou jenom me nebo jeste nekomu. Kabelem jsem zkusil zahejbat a stejne to nejde i diody k telefonu na modemu nesviti. Ani jsem si nevsiml, kdy to prestalo fungovat, asi tri dny jsem mezitim nevolal, takze nevim. Jinak TV i internet funguji. Nevite nekdo cim to je? Ze by se prechazelo na system UPC? Funguji vam telefonni sluzby?
Odesláno 12. srpna 2007 17 let Tak jsem zkusil zavolat na kontakt centrum a tam o tom vědí. Mají to nahrané na záznamníku.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.