Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravim lidi prosim vas chci se zeptat funguje na karnevalu s modemem Motorola fax?na lince mi rikali ze ne ale jak muzou rozlisit ton volani a ton faxu to je prece blbost ne ?

Odesláno

Co vim tak funguje, ale neni mozne se na tuto sluzbu 100% spolehnout. Obykle se da bez problemu prenest nekolik stranek ....

A rozdil pri prenosu ... jde o pouzite kodeky, pokud pri faxovani pouzijes ztratovy kodec, tak to nebude fungovat.

Odesláno

takže když do modemu zapojim fax propojím kabelem takže normálně by to mělo fungovat? ja lince mi rekni ze to neumoznujou tak ja sem fakt uz znich blby

Odesláno

oficialne to nepodporujou, ale funguje to.

Odesláno

jasně díky ale jeste nemuzu sehnat krizeny telefonni kabel kazdej na me kouka jak na vola :-D

Odesláno

krizeny ?

Odesláno

no jasně potřebuju z telefonu normální koncovku a do FAxu přepříženou koncovku prostě překřížený kabel na německý fax

Odesláno

fax bezi pres karneval normalne takze NENI PROBLEM faxovat

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mno, me teda fax nefunguje, a jsem z toho trochu zaskoceny, az potom co to neslo jsem zacal hledat a nasel sem ze faxovy sluzby neumoznujou. Vam ostatnim to teda jde nebo nejde??

Odesláno

Jde.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague