Návštěvník Odesláno 26. června 2007 Sdílet Odesláno 26. června 2007 Zdravim lidi prosim vas chci se zeptat funguje na karnevalu s modemem Motorola fax?na lince mi rikali ze ne ale jak muzou rozlisit ton volani a ton faxu to je prece blbost ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. června 2007 Sdílet Odesláno 26. června 2007 Co vim tak funguje, ale neni mozne se na tuto sluzbu 100% spolehnout. Obykle se da bez problemu prenest nekolik stranek .... A rozdil pri prenosu ... jde o pouzite kodeky, pokud pri faxovani pouzijes ztratovy kodec, tak to nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2007 Sdílet Odesláno 27. června 2007 takže když do modemu zapojim fax propojím kabelem takže normálně by to mělo fungovat? ja lince mi rekni ze to neumoznujou tak ja sem fakt uz znich blby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 27. června 2007 Sdílet Odesláno 27. června 2007 oficialne to nepodporujou, ale funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2007 Sdílet Odesláno 27. června 2007 jasně díky ale jeste nemuzu sehnat krizeny telefonni kabel kazdej na me kouka jak na vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 27. června 2007 Sdílet Odesláno 27. června 2007 krizeny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. června 2007 Sdílet Odesláno 28. června 2007 no jasně potřebuju z telefonu normální koncovku a do FAxu přepříženou koncovku prostě překřížený kabel na německý fax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2007 Sdílet Odesláno 29. června 2007 fax bezi pres karneval normalne takze NENI PROBLEM faxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2007 Sdílet Odesláno 7. července 2007 Mno, me teda fax nefunguje, a jsem z toho trochu zaskoceny, az potom co to neslo jsem zacal hledat a nasel sem ze faxovy sluzby neumoznujou. Vam ostatnim to teda jde nebo nejde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2007 Sdílet Odesláno 11. července 2007 Jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.