Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jedna se mi o pevnou IP kterou si platim abych mel vic micku ve vzduchu. Cetl jsem ze u novych tarifu je to problem.

Myslim ze v tom budou mit opravdu gulas jak se rika u nas na severu WIRKLICH GULASCH

LIGHT

rychlost přenosu dat až 5120/512 kb/s

bez oeezení přenášených dat

možnost připojení 1 PC

3 e-mailové adresy s 5 aliasy

20 MB prostoru pro poštovní schránku - mailbox

25 MB volného prostoru pro vlastní webovou stránku

Odesláno
jiz bylo receno ze se zruseni limity tyka jen novych tarifu

Když je baví udržovat x tarifů a hlídat FUPs, tak já si ten FUP nechám :lol:

Nový tarify mě vůbec neoslovily

Tuším že to byla jedna z podmínek sloučení Karnevalu a UPC, tuším, že jsou povinni udržet staré tarify po dobu 2 let.

Odesláno

ja mam light = 1 dynamicka adresa

k tomu si platim 1 static

celkem 2 IP adresy = 2 pc bez pouziti dalsich zarizeni.

na tej statickej IP je povesenej router, a na ten jedou 4 pc. celkem 5 pc

Odesláno

Takže už si to tu z Karnevalu konečně někdo přečetl a odstranil na jejich stránkách ty mouchy. Tedy:

Je zde nový dokument Fair Usage Policy s tarify "bez limitu"

Na stánkách Internetu jsou také již tarify "bez limitu" :D

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech
Odesláno

by mě zajímalo, co si na Karnevalu slibovali od červenýho nápisu bez omezení... :roll: na webu upc mají všechno bez limitu a hotovo... tohle vypadá, jako by se snažili optickejma trikama nalákat nějakýho běžnýho uživatele na tarif, kterej se mu naprosto nevyplatí... :roll: upc mi přijde upřímnější, i bartoň vypadá docela solidně v těch rozhovorech... :wink: ať už je jeden web, tohle se jim nemůže vyplatit...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Vzdyt uz to je opraveny, tak co resis ? I web delaj jenom lidi a lidi nejsou neomylni, viz. ty poznamky "Kaco, smaz tyto znaky vlevo" :lol: Splete se kazdej.

Odesláno
ja mam light = 1 dynamicka adresa

k tomu si platim 1 static

celkem 2 IP adresy = 2 pc bez pouziti dalsich zarizeni.

na tej statickej IP je povesenej router, a na ten jedou 4 pc. celkem 5 pc

to je divny, ja jsem volal na helpdesk karnevalu a rikali ze u light lze provozovat jen jednu IP adresu, tak jsem jim nadiktoval tvoji ipinu a oni rekli ze to neni mozny a ze to proveri, tak dej vedet jak to dopadlo.

Odesláno

Asi jsi to blbě pochopil ty nebo oni. Rád bych si dovolil citovat poznámku, jež je k nalezení v ceníku Karnevalu.

U služby Starter, Easy, Light a Classic je možné dokoupit 1 pevnou IP adresu, u služby Extreme je možné dokoupit 3 pevné IP adresy.

Samozřejmostí je, že v základu máš i od nejnižšího tarifu veřejnou dynamickou IP addr. Když k tomu připočteš ještě jednu doobjednanou pevnou IP addr. (1+1), máš dvě :D

Odesláno

Taky tam mas napsano: "Dokoupené pevné IP adresy nahrazují původní dynamické"

:D

Odesláno
Taky tam mas napsano: "Dokoupené pevné IP adresy nahrazují původní dynamické"

:D

Jám mám taky statickou koupenou a nenahrazuje původní dynamickou mám zkrátka 2 IP adresy a to ti potvrdí každej kdo je připojenej přes Karneval a má dokoupenou statickou IP. Toto je jen slovíčkaření.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague