Návštěvník Firestone Odesláno 2. července 2007 Sdílet Odesláno 2. července 2007 Nejak nemuzu najit v nabidce moznost dokupit si k tarifu dalsi dyn. IP adresu. Pamatuju si, ze Karneval tuto moznost nabizel...rad bych totiz presel k novym tarifum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OfSík Odesláno 2. července 2007 Sdílet Odesláno 2. července 2007 Přesně stejný problém drží u starého tarifu i mě. Také potřebuji dvě veřejné adresy. Mám pocit, že jsem se v některé ze zdejších diskuzí dočetl, že v případě objednání statické IP adresy zůstává i ta jedna dynamická. Může to, prosím, někdo z vlastníků statické IP potvrdit či vyvrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 2. července 2007 Sdílet Odesláno 2. července 2007 Při objednání statické se dynamická změní ve statickou (takhle mi to bylo řečeno už dříve) - ať to raději někdo další upřesní, další dynamická bohužel nelze dokoupit. Jediné řešení je zakoupit si router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Langer Odesláno 3. července 2007 Sdílet Odesláno 3. července 2007 Po zakoupení statické adresy zůstane druhá dynamická, sám to tak mám, dynamickou zvlášť pro wifi router a statickou pro svůj stolní PC a obě fungují nezávisle na sobě. Ale tarif Extreme má 3 IP a Profesional 4 IP adresy už v ceně tak je ještě možnost přejít na jeden z těchto tarifů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OfSík Odesláno 3. července 2007 Sdílet Odesláno 3. července 2007 V současnosti mám starý tarif Turbo 2000, což představuje 1308 Kč/měs. Plánuji přejít na Classic, což je 1224 Kč + 70 Kč za statickou IP, takže ještě ušetřím. Extreme či Professional, to už je příliš. Takže pokud dynamická adresa opravdu zůstává, je to pro mě dobrá zpráva, neboť opravdu potřebuji mít dva počítače plnohodnotně dostupné zvenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 3. července 2007 Sdílet Odesláno 3. července 2007 No, tak kdyz srovnas T2000 a Classic, tak to je teda slusnej rozdil za skoro ty samy prachy I kdyby ty dve IP nebyly, neni vhodnejsi investice do routeru ? Staci presmerovat porty a je to.... PC zustanou pristupny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OfSík Odesláno 3. července 2007 Sdílet Odesláno 3. července 2007 No T2000 = T5M. A v době, kdy došlo ke sjednocení tarifů UPC a Karnevalu (před navýšením rychlostí) představoval přechod na Classic naopak megabit dolů, jestli se nepletu . Router pro mě opravdu není řešení, to by těch přesměrovaných portů bylo opravdu mnoho a ještě by se překrývaly Takže si radši zkusím ověřit tu variantu s dokoupenou statickou adresou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 3. července 2007 Sdílet Odesláno 3. července 2007 No ted by byl Classic 8Mbps.... navic bez limitu, u T5M limit je.... Jinak prekryvani portu.... pokud je treba dejme tomu na obou nejakej webserver (beru to jako priklad), tak staci nastavit aby jeden byl zvenci pristupnej pres 80 a druhej treba 81 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.