Odesláno 2. září 2004 20 let Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ...
Odesláno 2. září 2004 20 let Jo potvrzuju, taky me to nejelo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2004 20 let Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ... Myslim, ze si rozjedu DNS doma, abych nebyl na tom jejich zavislej
Odesláno 3. září 2004 20 let Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ... Myslim, ze si rozjedu DNS doma, abych nebyl na tom jejich zavislej Ja jsem si nastavil dalsi sekundar ns.eunet.cz (IP 193.85.1.12), tak snad to pomuze pri pristim vypadku DNS serveru.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.