Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

vzdy kdyz se chci na neco podivat treba na youtube, tak se mi stahne cast videa, ale pak se stahovani prerusi. To stejne plati pro stahovani kterehokoliv souboru. Dela mi to jenom doma, protoze jsem to zkousel i s notebookem, ktery normalne jede, kdyz je pripojen kdekoliv jinde.

Predem diky za rady

Odesláno

Pokud ti to dela pouze na Karnevalu, tak se koukni jestli nemas ztraty paketu,

v prikazovem radku zadej: PING youtube.com -n 40

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No nevim jak to, ale uz je to v poradku. Ted po tydnu, co to delalo jsem dneska zapnul PC a uz jede vsechno, jak ma, takze nevim kde byla chyba.

Odesláno

YouTube občas koktá. Stává se mi to i jinde než na Karnevalu.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

To nebylo jenom na youtube, ale i ostatni soubory napr ze slunecnice, nebo firewall atd... prsote nic neslo stahnout. Nastesti uz to jede, takze jsem spokojen

• po měsíci...
Odesláno

Je to zvláštní, ale zase to dělá to stejný a už mě to docela začína štvát. Jestli to takhle bude každý měsíc, tak asi začnu uvažovat o jiným providerovi. Mně by nevadilo ani tak, že nemůžu stahovat, ale když mi to začne blbnout i na www.hattrick.org , kde se nenačtou všechny potřebný věci na provoz týmu, tak mě to štve o youtube ani nemluvě, co mám asi tak z toho že vždycky zhlědnu 10s z videa a zbytek se nenacte?!!!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague