Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Využili byste dvojnásobný UP? 45 hlasů

1. 1. Využili byste dvojnásobný UP?

• Ano
      36
    • Ne
      9

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Ten upload mají nějakej divnej... Už to nějakou dobu sleduju a místo 125 KB/s mi to kolísá mezi 70 až 80... Tak sem zvědavej, co mi dojde za odpověď, telefonem se tam skutečně dovolat nedá :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

možná by neškodilo, kdyby Karneval - ehm, UPC posílilo upstreamovou část :?

Odesláno

No asi bude muset vydrzet do upgrade site ... Praha, tam by jeste letos mel byt.

Odesláno

Ten upload je čim dál horší :lol: Místo 1000+ to jede už jenom 500- :shock: Klidně bych si objednal nějakej opačnej UploadBooster, že bych měl slevu, je to docela peklo... :twisted:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  Slamb napsal:
Ten upload je čim dál horší :lol: Místo 1000+ to jede už jenom 500- :shock: Klidně bych si objednal nějakej opačnej UploadBooster, že bych měl slevu, je to docela peklo... :twisted:

U me se stale nic nedeje stale 1040kbps a to je vse.. ? Snad neni 2xupload ...

Chjo kde muze byt zrada sakra... :?

Jaka je ta adresa, ktera ukaze hodnoty signalu atd? ...

Odesláno
  Tukancheez napsal:
U me se stale nic nedeje stale 1040kbps a to je vse.. ? Snad neni 2xupload ...

to by docela sedělo... já mám mít 1024 a mám 512, ty máš mít 2048 a máš 1024 :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

já už si taky tolik nepískám ... asi se UploadBooster hodně uchytil a už mi to jede kolem 400kbps .... už žádnej půlmegabit :(

Odesláno

Je tu vubec nekdo komu 2xupload jede jak ma? Nebo je to jen reklmani tah, jak vytriskat z lidi vice penez...hlavne varianta 1mbit -> 2mbit

EDIT:

Muze mi nekdo vysvetlit toto, proc to tam nemaji uvedeno ja nevim treba Classic + Upload Booster?

Tarif:

Počátek období: 22. říjen 2007

Přeneseno dat: 1,12GB / 422,79MB

Přístupová rychlost: 0 / 0 kbps

Datový limit FUP: 0 / 0

Zbývá vyčerpat: Neomezeno

Odesláno

To mas jednoduche pac ta jejich sit jak je tedka vedena tak nestiha ;] a to je velice jednoduse receno ;p

Odesláno

Takze oficialni zprava zni upload booster na sitich karnevalu nefunguje a mne uz ho zrusili a oductovali od data objednani.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague