Návštěvník jaja Odesláno 6. srpna 2007 Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 lidi mam problem mam pripojeni starter 2048/256Kb/s a nedavno se mi to stahovalo rychlosti 130kb/s a nyní je download 30kb/s a nevim co s tim a nemam firewall ani sitovou kartu(zastaralá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. srpna 2007 Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Nepresvihl si datovy limit ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Most Odesláno 6. srpna 2007 Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 nebylo vyuctovani za mesic a najezd do noveho placeneho obdobi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jaja Odesláno 7. srpna 2007 Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 No mohlo by to byt datovym limitem ale me to blbne asi od 6.července a nevim jestli nam prisel ucet za net ale je to divny. A hlavne ja sem vubec nic nestahoval to by musel bejt i upload limit protoze je to moc divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 7. srpna 2007 Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 lidi mam problem mam pripojeni starter 2048/256Kb/s a nedavno se mi to stahovalo rychlosti 130kb/s a nyní je download 30kb/s a nevim co s tim a nemam firewall ani sitovou kartu(zastaralá) Kazdopadne i tak 130kB/sec neodpovida 2mbitu. Vis, kdy mas zuctovaci obdobi ci nejaky hesla na prihlaseni se do www.mujkarneval.cz, kde by jsi zcela jiste zjistil, kolik jsi nastahoval a zda jsi prekrocil nejaky limit. Upload limit jen tak clovek neprekona, spise bych to videl, ze jsi (ci nekdo od Tebe) prekrocil limit stahovanim, protoze sami o sobe dost pochybuji. BTW: zkousel jsi vypojit modem ze zasuvky a znovu zapnout? Kolisa Ti ta rychlost pres den treba to jede pomaleji a vecer rychleji? Volal jsi na infolinku? Ci jsi psal email na technickou podporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jaja Odesláno 8. srpna 2007 Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 A je to!!!! Dneska sem si chtel stahnou obrazek a stahuje mi to 324bajtů den o dedne je to pomalejsu a navic kdyz instaluju modem tak to po me chce soubor sm56pci.sys dobre dam ho tam ale internet mi de asi cca 2 minuty a potom zase nejde tenhle prispevek budu odesilat hodne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Most Odesláno 9. srpna 2007 Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 A je to!!!! Dneska sem si chtel stahnou obrazek a stahuje mi to 324bajtů den o dedne je to pomalejsu a navic kdyz instaluju modem tak to po me chce soubor sm56pci.sys dobre dam ho tam ale internet mi de asi cca 2 minuty a potom zase nejde tenhle prispevek budu odesilat hodne dlouho instalovat modem? to bylo nutne snad jen u pripojeni pres usb nebo u starsich systemu ne? kdyz tak me opravte.. zkus projit forum, nekde byl problem s rychlosti vyresen manualnim nastaven sitove karty (100,10 atd), podrobnosti si nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.