Přejít na obsah

Rychlost proccccč

Návštěvník jaja

Doporučené příspěvky

Návštěvník jaja

lidi mam problem mam pripojeni starter 2048/256Kb/s a nedavno se mi to stahovalo rychlosti 130kb/s a nyní je download 30kb/s a nevim co s tim a nemam firewall ani sitovou kartu(zastaralá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jaja

No mohlo by to byt datovym limitem ale me to blbne asi od 6.července a nevim jestli nam prisel ucet za net ale je to divny. A hlavne ja sem vubec nic nestahoval to by musel bejt i upload limit protoze je to moc divny :evil:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tukancheez
lidi mam problem mam pripojeni starter 2048/256Kb/s a nedavno se mi to stahovalo rychlosti 130kb/s a nyní je download 30kb/s a nevim co s tim a nemam firewall ani sitovou kartu(zastaralá)

Kazdopadne i tak 130kB/sec neodpovida 2mbitu.

Vis, kdy mas zuctovaci obdobi ci nejaky hesla na prihlaseni se do www.mujkarneval.cz, kde by jsi zcela jiste zjistil, kolik jsi nastahoval a zda jsi prekrocil nejaky limit.

Upload limit jen tak clovek neprekona, spise bych to videl, ze jsi (ci nekdo od Tebe) prekrocil limit stahovanim, protoze sami o sobe dost pochybuji.

BTW: zkousel jsi vypojit modem ze zasuvky a znovu zapnout?

Kolisa Ti ta rychlost pres den treba to jede pomaleji a vecer rychleji?

Volal jsi na infolinku? Ci jsi psal email na technickou podporu?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník jaja

A je to!!!! Dneska sem si chtel stahnou obrazek a stahuje mi to 324bajtů den o dedne je to pomalejsu a navic kdyz instaluju modem tak to po me chce soubor sm56pci.sys dobre dam ho tam ale internet mi de asi cca 2 minuty a potom zase nejde tenhle prispevek budu odesilat hodne dlouho :cry::cry:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Most
A je to!!!! Dneska sem si chtel stahnou obrazek a stahuje mi to 324bajtů den o dedne je to pomalejsu a navic kdyz instaluju modem tak to po me chce soubor sm56pci.sys dobre dam ho tam ale internet mi de asi cca 2 minuty a potom zase nejde tenhle prispevek budu odesilat hodne dlouho :cry::cry:

instalovat modem? to bylo nutne snad jen u pripojeni pres usb nebo u starsich systemu ne? kdyz tak me opravte..

zkus projit forum, nekde byl problem s rychlosti vyresen manualnim nastaven sitove karty (100,10 atd), podrobnosti si nepamatuji

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...