Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

však se pořádně podívejte, zkuste si projít všechny programy, možná, že na něco narazíte :lol:

Odesláno
však se pořádně podívejte, zkuste si projít všechny programy, možná, že na něco narazíte :lol:

No jo ... ale co my zvědavci, co digitál nemáme.... nám to neprozradíte? :wink:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Tak jsem taky na to "neco" narazil (kdyz je to tak tajny, tak at to neprasknu prvni :oops: ). Snad jenom napovim "Classical, Cinema, ChillOut" 8) . Ale bohuzel jsem si vsimnul naprosto nekoukatelne kvality vsech programu v multiplexu na 426/64/6900 (Spektrum, Viasaty, Hallmark atd.). Obraz se neustale rozpada a je to absolutne k nekoukani. To tady jeste nebylo (Louny). HRUUUUZA!!! A navic v analogu to falesny stereo u NOVY, kde se sice priznak stereo vysila, ale jinak je to komplet mono (priznak stereo je totiz vysilan furt-i kdyz je ve vysilani program v DUAL -napr. Zenaty se zavazky, nebo cernobily film)!!! No proste kvalita :evil:

Odesláno

Tak v Plzni to "něco" taky běží.Pokud je to to co mám na mysli.

Odesláno

V Teplicích taky.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

můžete někdo poradit o čem je tady řeč? Co je prosím to "něco"? pokoušel jsem se nastavit 426/64/6900 a neukázalo mi to žádné programy. Díky.

Odesláno

díky ona! :D

Odesláno

neni zač :wink:

Odesláno

Ve smlouvě o poskytování služeb bylo sjednáno poskytováni internetu Starter s 50% slevou po dobu 4 měsíců. Ve vyúčtování vysokorychlostního internetu / viz f.č. 79155245 / je účtováno období od 7.11.07 - 30.11.07 ve výši 190 Kč,- a dále období 15.11.07 - 03.12.07 ve výši 150,42Kč,- celkem tedy za cca měsíční období 340,40Kč,-. Tato měsíční fakturace je nepochopitelně rozdělena dokonce na jakési 3 části a navíc o 102,-Kč přesahuje dohodnutou slevu. Přitom úhrada za 04.12 - 03.01.08 je naprosto jasná a ve správné výši. Toto listopadové vyúčtování rozuporuji a žádám její objasnění.

S pozdravem Helena Břečková.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague